Sofia Vicoveanca, secretul longevității. Care este dieta celebrei artiste: „Nu mă feresc de grăsimi”

Data publicării:

Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum arată meniul ei la vârsta de 80 de ani. Artista este într-o formă de zile mari. 

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Aceatsa se menține într-o formă de zile mari la cei 80 de ani ai săi și a dezvăluit care este meniul ei de zi cu zi. 


Artista spune că nu mai gătește deoarece nu are cine să mănânce. Nu se ferește de grăsimi, dar nu consumă cafea din cauza problemelor pe care le are cu tensiunea. Îndrăgita interpretă de muzică populară este mereu plină de energie, veselie și pare că a găsit secretul longevității. 


“Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna,  smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Click!. 


Artista se află de câteva zile într-o vacanță în Kenya și le-a arătat și fanilor de pe rețelele de socializare câteva fotografii din aventura ei. Ea a plecat în vacanță cu fiul ei, Vlad, cel care a convins-o să își învingă teama și să meargă într-un safari. 


„Dragilor, mă aflu după 2 zile de safari...vă îmbrățișez trimițându-vă ...din Kenya ! Zi minunată!”, a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din concediu. 

 


Sofia Vicoveanca este singură de peste 20 de ani, de când soțul ei s-a stins din viață. De ce nu s-a recăsătorit îndrăgita artistă 


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D, artista de muzică populară a vorbit despre pierderea soțului ei și despre motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața după moartea acestuia.


„Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.


Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo 'își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă', știa să mă ajute și să mă sfătuiască”, a spus Sofia Vicoveanca la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel