Sofia Vergara a dezvăluit cum și-a descoperit cancerul tiroidian: „Am încercat să nu intru în panică și am decis să mă informez”

Sofia Vergara, Foto: Instagram
Descriere foto: Sofia Vergara, Foto: Instagram

Sofia Vergara a vorbit despre diagnosticul de cancer tiroidian pe care l-a primit la 28 de ani. Actrița, acum în vârstă de 48 de ani, și-a descoperit boala în urma unui control de rutină.

"Când ești tânăr și auzi cuvântul "cancer", mintea ta se duce în atât de multe locuri", a declarat Sofia Vergara. 

În timpul emisiunii Stand Up to Cancer din weekend, Sofia Vergara, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer tiroidian când avea 28 de ani. Într-un discurs emoționant în timpul evenimentului, actrița din Modern Family a explicat cum i-a salvat viața un control de rutină.

 

"La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină la medic, acesta mi-a simțit un nodul în gât. Au făcut o mulțime de teste și în cele din urmă mi-au spus că am cancer tiroidian", a declarat Vergara. "Când ești tânăr și auzi cuvântul "cancer", mintea ta se duce în atât de multe locuri. Dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă informez. Am citit toate cărțile și am aflat tot ce am putut despre el".

Vergara a subliniat, de asemenea, că familia și medicii sunt acolo pentru a te ajuta și să nu-ți fie niciodată teamă să te bazezi pe ei în momentele de nevoie. 

"Am fost norocoasă că am depistat boala la timp și că am avut sprijinul medicilor și, cel mai important, al familiei mele. Am învățat multe în acea perioadă. Nu doar despre cancerul tiroidian, dar am învățat și că, în momente de criză, suntem mai buni împreună"

 

În cele din urmă, Vergara și-a încheiat discursul amintindu-le telespectatorilor de tot ceea ce au depășit în ultimul an și de faptul că cancerul va lua sfârșit doar dacă vom lucra împreună. "Activiștii pentru drepturile omului au ieșit în stradă în întreaga lume pentru a susține justiția socială și egalitatea. Iar oamenii de pretutindeni s-au mobilizat pentru a sprijini micile afaceri și antreprenorii din comunitățile lor. Împreună suntem mai buni. Și dacă vrem să punem capăt cancerului, va fi nevoie de un efort de echipă", a spus ea.

Evenimentul televizat Stand Up to Cancer din 2021 a strâns peste 143,18 milioane de dolari în Statele Unite și Canada. Organizația non-profit a fost înființată în 2008 și a strâns peste 746 de milioane de dolari de la înființare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 aug 2021, 17:01 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience