Sofia, fiica miliardarului Roman Abramovich se mărită. Cum arată inelul primit de la viitorul soț

Data actualizării: | Data publicării:

Sofia, fiica lui Roman Abramovich, a fost cerută în căsătorie în stil mare. Tânăra a primit un inel impresionant de la viitorul soț.

Fiica lui Roman Abramovich, Sofia, se pregăteşte de nuntă după ce iubitul său, Jamie, i-a cerut mâna la sfârşitul săptămânii, cu un impresionant inel cu diamant în timpul vacanţei pe care cei doi au petrecut-o pe insula caraibiană Saint-Barthelemy.

Sofia Abramovich, în vârstă de 26 de ani, duce o viaţă de lux practic de când s-a născut. A studiat la cele mai bune şcoli din Londra, unde de multe ori a fost dusă cu elicopterul oligarhului rus. A absolvit prestigioasa universitate regală Holloway, face călătorii de lux în întreaga lume, practică echitaţia şi orice dorinţă îi este îndeplinită de tatăl ei care o iubeşte ca pe lumina ochilor săi.

Dar Sofia a crescut şi este pe punctul de a se mărita, după ce iubitul ei Jamie i-a cerut mâna. Ea a postat o imagine pe reţelele de socializare, cu iubitul său îngenunchiat şi întinzându-i preţiosul inel de logodnă pe o plajă din insula Saint-Barthelemy din Marea Caraibilor.

"Aseară a fost o noapte pe care nu o voi uita niciodată. Ce început incredibil pentru Anul Nou", a scris fiica magnatului rus pe contul său de Instagram, alături de imaginea care a imortalizat scena romantică.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Abramovich (@sofiaabramovich97)

În ce priveşte viitorul soţ pluteşte însă misterul. Se ştiu puţine despre bărbatul care va deveni ginerele proprietarului clubului de fotbal Chelsea. Ceea ce se ştie este că relaţia lor este destul de scurtă, având în vedere că de Sfântul Valentin fiica lui Abramovich asigura că nu are niciun partener, notează Agerpres. 

De Valentine's Day, Sofia a postat pe Instagram o imagine în care este văzută pe un iaht, cu textul: "Căutând o întâlnire pentru Ziua Îndrăgostiţilor".

Se pare că ea şi-a găsit iubirea vieţii sale, iar lucrurile par să se îndrepte spre o căsătorie apropiată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel