Șoc pentru fanele serialului „Friends”. Actorul care l-a înterpretat pe Chandler renunță la burlăcie

Data actualizării: | Data publicării:
Matthew Perry, foto Instagram
Descriere foto: Matthew Perry, foto Instagram

Matthew Perry, unul dintre protagoniştii serialului "Friends", s-a logodit la vârsta de 51 de ani.

Actorul american Matthew Perry, unul dintre protagoniştii serialului TV "Friends", în care a interpretat personajul Chandler Bing, s-a logodit la vârsta de 51 de ani cu partenera lui de viaţă, Molly Hurwitz.

Starul de televiziune şi iubita lui, în vârstă de 29 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu doi ani.

Matthew Perry, care a avut în trecut mai multe relaţii cu actriţe foarte cunoscute, printre care Julia Roberts şi Lizzy Caplan, nu a fost căsătorit niciodată.

"Am decis să mă logodesc. Din fericire, de această dată am o relaţie cu cea mai minunată femeie de pe faţa planetei", a declarat actorul american pentru revista People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Molly Hurwitz, care locuieşte la Los Angeles şi la New York, este manager literar şi lucrează pentru o firmă care manageriază scenarişti, regizori şi actori.

Cei doi parteneri de viaţă şi-au oficializat relaţia şi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în public în decembrie 2019, notează Agerpres. 

La începutul lunii noiembrie, Matthew Perry a confirmat că mult aşteptata reunire a protagoniştilor serialului "Friends", ocazionată de realizarea unui episod special, a fost amânată şi va fi filmată abia în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Serialul "Friends" a fost difuzat timp de 10 sezoane începând din 1994 şi a rămas până în zilele noastre una dintre cele mai populare producţii de televiziune.

Cel mai recent proiect al actorului Matthew Perry este lungmetrajul "Don't Look Up", produs de Netflix, în care vor juca şi Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Timothee Chalamet.

Regizată de Adam McKay, această comedie va prezenta povestea a doi astronomi mai puţin cunoscuţi, care pornesc într-un turneu media cu scopul de a avertiza omenirea în legătură cu apropierea unui asteroid care va distruge planeta Pământ.

Filmările de la această producţie urmează să înceapă spre finalul anului 2020.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel