„Soacrele” ZODIACULUI. Acestea sunt cele mai critice semne zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt cele mai critice semne ale zodiacului. Judecă pe toată lumea și privesc cu superioritate pe oricine.

Probabil că ați fost învățat să nu judecați niciodată o carte după copertă. La urma urmei, nu știi niciodată ce ai putea descoperi despre cineva dacă ești deschis și încerci să îl cunoști mai bine. Cu toate acestea, unii oameni pur și simplu nu se pot abține să nu-i judece pe alții - aproape ca și cum ar fi în ADN-ul lor. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane din viața ta sunt atât de critice, ziua lor de naștere poate fi parțial de vină. Desiree Roby Antila, astrolog și autoare a cărții Sun Signs in Love, dezvăluie, într-un interviu pentru BestLife, care sunt cele mai critice semne zodiacale.


Potrivit astrologului, semnele cele mai critice sunt o "furtună perfectă" creată de o combinație între elementul lor și planeta care le guvernează. "Soarele egocentric, Saturn prea structurat și Mercur analitic fac din ele niște planete judecătoare", spune ea.

De exemplu, Soarele este "în mod inerent egocentric", deoarece este centrul universului. În mod natural, acest lucru va influența personalitatea semnului zodiacal pe care îl guvernează. Saturn este despre restricții, ceea ce face ca semnele pe care le guvernează să fie foarte controlate și calculate. Din această cauză, semnele guvernate de Saturn tind să fie critice față de cei care nu își trăiesc viața așa cum o trăiesc ei.

 

Atunci când vine vorba de elemente, semnele de aer pot fi mai degrabă critice. Potrivit astrologului, "semnele de aer sunt cele mai critice dintre ele și au tendința de a-i judeca din când în când pe cei care nu au spiritul lor ascuțit". Semnele de pământ sunt, de asemenea, foarte analitice, cu picioarele pe pământ și practice. Îi pot judeca pe ceilalți pentru că sunt haotici și neorganizați.

Acestea fiind spuse, iată care sunt cele mai critice semne zodiacale, potrivit lui Antila.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul este reprezentat de leu, care este regele junglei, așa că Leii sunt considerați a fi regii zodiacului. Le place să fie în lumina reflectoarelor și să aibă fani care îi adoră și, potrivit Antila, acest lucru îi poate face să îi privească de sus pe alții din când în când. În adevărata manieră a semnelor de foc, sunt foarte ambițioși și se străduiesc mereu să fie cei mai buni. După cum spune Antila, "Sunt în mod înnăscut în top, ceea ce poate duce la unele vibrații de critică". Unii Lei îi vor judeca pe alții ca o modalitate de a ușura orice nesiguranță pe care o ascund și ei.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Întreabă pe oricine care se ocupă de astrologie care crede că este cel mai critic semn, și sunt șanse să auzi că Fecioara va ieși des în evidență. Potrivit Antila, Fecioara este o perfecționistă totală și este cunoscută pentru că este cel mai critic semn din zodiac. "Ei au întotdeauna totul sub control, ceea ce face să le fie ușor să-i critice pe cei care nu au", spune ea. Prin urmare, ei pot părea destul de critici. De asemenea, sunt guvernate de Mercur, ceea ce înseamnă că sunt foarte ascuțite. Din moment ce Fecioarele tind să fie unul dintre cele mai inteligente semne din zodiac, au tendința de a-i judeca pe cei care par mai puțin inteligenți decât sunt ei.

 

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Capricornul este guvernat de Saturn, care se referă la muncă grea și disciplină, așa că și Capricornii tind să fie mai rezervați, serioși și ușor intimidanți. Capricornul se pricepe foarte bine să își țină emoțiile înăuntru, ceea ce îi face greu de citit. Nu îți poți da seama ce gândesc doar privindu-le fața. Potrivit Antila, Capricornii au ziduri înalte în jurul inimii lor și sunt "incredibil de selectivi" când vine vorba de prietenie și dragoste. "Acest lucru îi determină să judece oamenii înainte de a-i lăsa să se apropie prea mult", spune ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel