Smiley vrea să lanseze o piesă alături de fiica lui, Josephine: „Chiar şi atunci când plânge sună muzical”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Este tătic, soț, artist și jurat în emisiunea „SuperStar România”. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc clipe de vis alături de fetița lor, Josephine. Cea mică le oferă clipe de neuitat, iar Smiley spune că nu se poate sătura de zâmbetul și de fericirea din ochii ei. Artistul este fascinat de Josephine, ba mai mult acesta spune că i se pare că are un plâns tare melodios și ar dori să o implice într-un proiect artistic. 


„Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea...”, a declarat Smiley pentru Click!. 


Smiley spune că în fiecare dimineață, el și Josephine au un moment al lor, în care se privesc în ochi și își zâmbesc. Acesta spune că și-a făcut un scop în viață, de a se trezi mereu cu aceeași bucurie, din ochii fetiței lui. 


„În fiecare dimineaţă când deshide ochii şi ne vedem, ne zâmbim şi îi văd bucuria ei din ochi. Mi-am făcut un scop în viaţă de a mă trezi cu aceeaşi bucurie în ochi în fiecare zi. Bucurie pe care o are ea în ochi...”, a adăugat artistul. 


Smiley este implicat în creșterea fetiței lui și a mărturisit că nu lipsește niciodată de la băița micuței. Gina are nevoie de ajutor și are încredere în soțul ei, care se descurcă de minune chiar și la schimbatul scutecelor. 


„Vreau să ajung la băiţă, nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajută pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună”, a spus Smiley pentru sursa citată. 

 

Citește și: Smiley și Gina Pistol, reclamă pentru al doilea copil: „Mă implic la tot, atât cât pot eu, nu-mi depășesc atribuțiile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel