Smiley și Gina Pistol, reclamă pentru al doilea copil: „Mă implic la tot, atât cât pot eu, nu-mi depășesc atribuțiile”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe de când au devenit părinți pentru prima oară. 

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Celebrul cântăreț și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu două luni și jumătate, iar din acea clipă viața lor s-a schimbat complet. Totul se învârte acum în jurul micuței lor, Josephine. 


Chiar dacă primele săptămâni au fost mai grele pentru cei doi părinți, acum Smiley și Gina pot declara că se pricep de minune în acest rol. Cei doi au noroc deoarece fiica lor nu se trezelte deloc noaptea și se pot odihni în voie. Prietenii spun că ar putea face reclamă pentru al doilea copil. 


Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”.


Chiar dacă primele zile alături de Josephine au fost mai dificile, deoarece a fost o perioadă de acomodare, acum cei doi se descurcă de minune, fără prea mare ajutor din partea bunicilor. Smiley spune că în această perioadă, atât el cât și Gina au un program mai lejer și își doresc să petreacă cât mai mult timp cu fiica lor. 


„Din când în când vin ai mei. Mai vine mama, dar doar la cerere. Mai vine mama Ginei, dar tot așa, foarte rar. Nu stau cu noi, vin mai mult să o vadă pe Josephine. Nu e că nu am avea nevoie de ajutor, sunt sigur că la un moment dat o să avem nevoie de ajutor mai mult, mai ales când o să înceapă și Gina filmările și eu, dar având în vedere că vara asta suntem mai mult acasă, o să stăm noi cu ea. Mi se pare că e foarte important să înțelegem tot procesul, să ne bucurăm, să ne panicăm aiurea, etc”, a adăugat artistul. 

 

Citește și: Smiley, totul despre metoda care ajută la dezvoltarea creierului copilului. Cum s-a adaptat Josephine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel