Smiley, tătic dedicat. Artistul îi schimbă scutelcele micuței Josephine: „Acum chiar o să fie bună masca asta la ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley a dezvăluit că el este cel care se ocupă de schimbatul scutecelor. Proaspătul tătic a vorbit despre cum arată primele zile din noua sa viață și cum l-a schimbat venirea pe lume a micuței Josephine. 

Pe 9 martie, Gina Pistol aducea pe lume o  fetiță perfect sănătoasă, frumoasă și cuminte. După ce au ținut publicul în suspans și nu au divulgat numele bebelușului, Smiley și Gina au dezvăluit că cea mică se numește Josephine Ana Maria. 


Invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv, Smiley a mărturisit că Gina a fost cea care a ales numele Josephine, fiind impresionată de o anumită melodie. 

 


 „A ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rhea. Și îi place foarte mult numele Josephine”, a mărturisit cântărețul.


Cât despre viața de tătic, artistul spune că se descurcă foarte bine și că o ajută pe Gina în toate.. Tot el este cel responsabil de schimbatul scutecelor, treabă pe care o face cu puțină panică. 


Deocamdată doarme. Suntem la a doua trezire pe ziua de azi.Prima a fost la 4 dimineața, a doua la 8. (...) Eu sunt omul de la gaze, eu mă ocup cu schimbatul. Acum chiar o să fie bună masca asta la ceva”, a mărturisit artistul. 

Cove și Cătălin Măruță s-au grăbit să-l avertizeze pe artist că lucrurile nu vor fi atât de roz mereu și că trebuie să fie pregătit pentru mai târziu. 

„De fiecare dată când discut cu tătici îmi spun „lasă că o să vezi”. Lasă că știu că și voi ați fost panicați. (...) Nu am panică atunci când o țin în brațe. Dar mă panichez atunci când schimb scutecele și începe să plângă”, a spus Smiley. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel