Smiley, surpriză de proporții pentru fani pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley a făcut un gest incredibil pe străzile Capitalei. Fanii au rămas impresionați.

Smiley le-a făcut o bucurie inedită fanilor. Partenerul Ginei Pistol a decis să se urce în mașina personală și să se plimbe pe străzile Capitalei, oprind în fața blocurilor în care locuiesc admiratorii săi, pentru a le dezvălui cum sună noua lui melodie, cu muzica la maxim. În tot acest timp, artistul a organizat și un live pe instagram, , loc în care fanii i-au trimis adresa, iar cântărețul a știut astfel încotro să se îndrepte. Smiley a precizat totodată că nu este vorba despre întreaga piesă, ci doar despre o mică parte din ea.

„Mai punem o dată! Fiți atenți! (...) Noi acum mergem prin oraș, ca nebunii. N-am mai mers demult prin oraș seara cu mașina. Pune una cea mai veche. Să vedem dacă o știți pe asta. Noi umblăm prin oraș și alegem trei oameni de pe Internet, de aici din București, cât mai aproape de noi. (...) Vă mulțumesc pentru toate invitațiile pe care mi le-ați făcut prin toate orașele din lume. Vă promit că în unele dintre ele o să ajung mâine. Sper că vă place fragmentul ăsta pe care vi l-am pus. Piesa e mai lungă de atât”, a spus Smiley pe Instagram.

Fanii au fost încântatți de gestul făcut de artist, motiv pentru care unii l-au invitat chiar și în alte orașe.

Citește și: Gina Pistol a trecut peste cuvântul lui Smiley. Vedeta a dezvăluit chipul micuței JosephineGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel