Gina Pistol a trecut peste cuvântul lui Smiley. Vedeta a dezvăluit chipul micuței Josephine

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol a dezvăluit o fotografie în care se poate observa chipul micuței Josephine, deși Smiley, tatăl fetiței, a spus că nu are de gând să o arate lumii până când nu va fi suficient de mare încât să își dea acordul. 

În fotografia postată de Gina Pistol pe rețelele de socializare se poate distinge chipul micuței Josephine. Așa cum spunea și Smiley, fetița pare că a moștenit trăsăturile mamei sale. Are buze pline și năsucul cârn. 


Motivul pentru care Smiley nu vrea să arate chipul fetiței sale pe internet

Smiley a explicat recent motivul pentru care nu vrea să își expună fiica pe rețelele de socializare. Artistul spune că își va arăta fiica pe internet abia atunci când ea va fi suficient de mare încât să-și dea acordul. 


„Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

 

Cu cine seamănă micuța Josephine
 

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.


Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel