Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Cei doi au ținut totul secret. Cine i-a dat de gol

Data publicării:

Smiley și Gina Pistol au organizat botezul micuței Josephine în mare secret.  

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe alături de micuța lor Josephine. De când au devenit părinți, cei doi radiază și se declară îndrăgostiți de minunea lor. Chiar dacă au primit des întrebări despre botez și nuntă, cei doi nu au vrut să spună nimic despre cele două evenimente. 


Iată că botezul a avut loc duminică seară pe 20 iunie. Andreea Bănică a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi. 

 


„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”,  a mărturisit Andreea Bănică pe Instastory. 


Nici Smiley și nici Gina Pistol nu au dat niciun detaliu despre botez, dar nici nu au făcut publice fotografii sau videoclipuri din cadrul evenimentului. 


Andreea Bănică a dezvăluit că botezul a fost în aer liber și a postat și o fotografie cu un aranjament de picnic. 

 


Gina Pistol a dezvăluit și cine sunt nașii micuței.


„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.


Cel mai mare regret al Ginei, a fost că nu au participat la eveniment și colegii din emisiunea Asia Express. 


„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la 'Asia Express',  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Iulia Albu, motivul pentru care a păstrat numele fostului soț: „Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel