Iulia Albu, motivul pentru care a păstrat numele fostului soț: „Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița”

Data publicării:
Mihai Albu și Iulia Albu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mihai Albu și Iulia Albu, sursa instagram/ colaj foto

Iulia Albu a dezvăluit de ce a hotărât să îi păstreze numele soțului, chiar și după divorț. 

Iulia și Mihai Albu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproximativ patru ani. Chiar dacă au împreună o fetiță superbă, pe Mikaela, cei doi nu au reușit să ajungă la un consens și să lege o frumoasă relație de prietenie de dragul copilului. Fiecare aduce acuzații grave fostului partener. 

 

Chiar dacă au trecut câțiva ani buni de la despărțire, fanii se întreabă adesea de ce a păstrat Iulia numele de familie al fostului soț. 


„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă”, a dezvăluit Iulia Albu în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 

 

Iulia Albu a răbufnit după ce fostul ei soț a acuzat-o că minte: „Stop abuzurilor psihice, defăimării continue și hărțuirii mediatice”

 

Chiar dacă în ultima perioadă, Iulia Albu a devenit mai înțelegătoare cu fostul soț și îi permite acestuia să petreacă mai mult timp cu fetița lui, apele tot nu s-au calmat între cei doi și ori de câte ori au ocazia aruncă cu acuzații grave. 


”Sunt unele mame care nu vor să aibă de-a face cu tații copiilor, consideră că sunt, nu știu, altă familie, și evită să îi implice în viața copilului. Ea decide tot în legătură cu Mikaela, nu ne consultăm.


Nu pot să vorbesc cu ea, atunci când este la fosta mea soție. Are telefon, dar are restricționate toate apelurile, dar așa a considerat mama ei că este bine să facă. Eu m-am gândit că, totuși, poate vrea să vorbească cu o prietenă, cu tatăl ei, dar nu i se permite”, a explicat designerul Mihai Albu pentru Fanatik



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel