Smiley și Gina Pistol, fotografie inedită de Dragobete. Viitorii părinți au petrecut ultima sărbătoare în doi: „Pregătiți corespunzător”

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley și Gina Pistol au petrecut ultima sărbătoare romantică în doi. La începutul lunii martie, frumoasa prezentatoare Tv va aduce pe lume primul lor copil, o fetiță.

Smiley și Gina Pistol au sărbătorit Dragobetele în mașină, îmbrăcați lejer și cu gândul la fetița lor, care urmează să vină pe lume la începutul lunii martie. 


„Echipați corespunzător de Dragobete. Ultimul în doi”, a scris Smiley în dreptul fotografiei.


Îmbrăcată într-un hanorac gri, cu iz de „băiat de cartier”, Gina a pozat serioasă alături de iubitul său.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Asaltați de comentarii


Internăuții au sesizat imediat seriozitatea cu care au pozat cei doi, așa că i-au luat la întrebări. 

„The Dragobete Grinch!”, a comentat Codin Maticiuc, făcând referire la seriozitatea celor doi.

 

Vor deveni părinți în câteva zile


Zilele trecute, frumoasa prezentatoare Tv a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe fetița și că se pregătește intens pentru a fi o mamă bună. De asemenea, Gina Pistol a vorbit încă o dată despre faptul că a câștigat mai multe kilograme decât se aștepta. 

 

„Vă mulțumesc frumos, doar că nu știu, am avut așa o stare… Nu știu ce-a fost cu mine, n-am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am, nu săptămâna asta care vine, cealaltă. Și abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul și mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mama bună, dacă o să am răbdare (…) dar cred că toate femeile au trecut prin asta. Și partea funny este că în luna a 8-a te uiți în oglindă și spui ‘bă, n-am cum să mă fac mai mare de atât, asta e maximum, adică nu există.’ Se pare că se poate”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel