Smiley şi Bartoş, SURPRIZĂ pentru fanii Românii au Talent: Am adunat multe frustrări cu numere care nouă ne plăceau

Data publicării:
Facebook Romanii au Talent
Descriere foto: Facebook Romanii au Talent

Smiley şi Pavel Bartoş, îndrăgiţii prezentatori ai emisiunii Românii au Talent, au o surpriză uriaşă pentru fanii emisiunii. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui podcast de Smiley. 

"Eu abia aştept să văd ce vorbeaţi voi în culise, că voi eraţi filmaţi cu altă cameră şi nici nu eraţi în urechea noastră. De multe ori, însă, îţi vedeam faţa şi eram sigur că aţi vorbit voi ceva înainte. Şi abia aştept să văd şi eu ce vorbeaţi acolo, ce caterinci ieşeau. Ce e la voi acolo mă face curios", a spus Mihai Bobonete, cel mai nou jurat al emisiunii, la podcastul Da Bravo. 

"Ce-i drept, sunt multe lucruri care nu intră pe post!", a replicat Smiley. 

"Da, şi am înţeles că faceţi ceva în direcţia asta", a spus Bobonete. 

"Da, pentru că am văzut că au rămas multe lucruri pe dinafară, lucruri care ne plăceau. Aşa că eu şi Pavel ne-am gândit să facem şi un extrashow, pe internet, unde să ne dăm în stambă, cum ar veni. Şi să scoatem în evidenţă lucrurile care ne-au plăcut nouă mai mult. Noi, ca prezentatori am adunat multe frustrări în legătură cu numere care ne plăceau. Să ştiţi că există situaţii în care noi, eu şi Pavel, ne contrazicem cu juriul, pentru că ne plac lucruri care nu plac juriului. O să dăm şi lucruri care ne-au plăcut tuturor unanim, dar care nu au primit atenţia cuvenită", a mai spus Smiley. 

Conform acestuia, show-ul va fi disponibil pe Youtube Românii au Talent, dar nu a anunţat când, cu exactitate. 

Smiley, mesaj DUR pentru cei care l-au criticat după ce s-a filmat în timp ce se săruta cu Gina Pistol

Smiley a stârnit un val de reacții după ce a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care el și Gina Pistol se sărută cu patos. 

"Am postat ieri pe Instagram un videoclip în care mă pup cu Gina. Au comentat foarte multe persoane, au comentat unii și foarte urât. S-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Vreau să îi asigur că este doar o cascadorie pentru un videoclip pe care urmează să-l lansez. Aș vrea să vă asigur că așa ceva nu se întâmplă în viața reala între noi doi. Pentru cei care au fost scandalizați de acest videoclip, îi rog să nu se uite la premiera melodiei mele și să nu facă așa ceva acasă.", le-a transmis Smiley pe Instagram. VEZI MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel