Smiley, mesaj DUR pentru cei care l-au criticat după ce s-a filmat în timp ce se săruta cu Gina Pistol: “Pentru cei care au fost scandalizați…”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley a răbufnit după ce a fost criticat de către fani, în urma filmulețului în care se săruta cu Gina Pistol.

Smiley a stârnit un val de reacții după ce a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care el și Gina Pistol se sărută cu patos. Pe lângă sutele de aprecieri din partea fanilor, au apărut și câteva guri rele, care s-au grăbit să îi critice pe cei doi. După ce a văzut jignirile primite la adresa lui și a Ginei Pistol, Smiley a răbufnit pe rețelele de socializare și le-a transmis un mesaj dur răutăcioșilor. 

Artisstul a ținut să precizeze că în mod normal nu ar face acest lucru și nici nu îndeamnă pe cineva să facă asta, însă totul s-a întâmplat deoarece era un cadru din următorul videoclip al piesei pe care urmează să o lanseze. 

 

"Am postat ieri pe Instagram un videoclip în care mă pup cu Gina. Au comentat foarte multe persoane, au comentat unii și foarte urât. S-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Vreau să îi asigur că este doar o cascadorie pentru un videoclip pe care urmează să-l lansez. Aș vrea să vă asigur că așa ceva nu se întâmplă în viața reala între noi doi. Pentru cei care au fost scandalizați de acest videoclip, îi rog să nu se uite la premiera melodiei mele și să nu facă așa ceva acasă.", le-a transmis Smiley pe Instagram.

 

Smiley și Gina Pistol, filmați în timp ce se sărută pasional într-un supermarket: „Ne cam ia valul”

 

Gina Pistol, geloasă la începutul relației cu Smiley

 

Gina Pistol și Smiley formează astăzi un cuplu solid. Au împreună o fetiță de 11 luni și sunt extrem de fericiți din postura de părinte. 

Lucrurile nu au fost deloc ușoare la începutul relației, când țineau secret faptul că formau un cuplu. Gina Pistol a mărturisit că a avut multe momente de gelozie din cauza domișoarelor care îi dădeau târcoale iubitului ei și care îi făceau avansuri chiar de față cu ea. 


„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.”, a povestit Gina Pistol în podcast-ul ‘La fileu’, moderat de Speak.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel