Smiley și Gina Pistol, filmați în timp ce se sărută pasional într-un supermarket: „Ne cam ia valul”

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Instagram

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii cu o ipostază pasională.

Smiley a postat pe rețelele de socializare un video în care o sărută cu foc pe Gina Pistol. Cei doi se află în mijlocul unui supermarket și deși scena pare desprinsă din viața de zi cu zi a celor doi îndrăgostiți, de fapt, sărutul este unul regizat. Artistul urmează să lanseze mâine un noul videoclip, în care iubita sa joacă rolul principal. 

„Cu o zi inainte de lansare ne cam ia valul... "Mi-aduc aminte" maine de la 18:30 pe Youtube”, a scris Smiley în dreptul clipului. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Gina Pistol, geloasă la începutul relației cu Smiley

Gina Pistol și Smiley formează astăzi un cuplu solid. Au împreună o fetiță de 11 luni și sunt extrem de fericiți din postura de părinte. 

Lucrurile nu au fost deloc ușoare la începutul relației, când țineau secret faptul că formau un cuplu. Gina Pistol a mărturisit că a avut multe momente de gelozie din cauza domișoarelor care îi dădeau târcoale iubitului ei și care îi făceau avansuri chiar de față cu ea. 


„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.”, a povestit Gina Pistol în podcast-ul ‘La fileu’, moderat de Speak.

Cum a reacționat Gina Pistol


Vedeta spune că a avut atunci o discuție tranșantă cu Smiley și că i-a spus că îi oferă toată libertatea pe care și-o dorește încă că dacă va alege să calce strâmb față de ea, l-ar putea costa relația lor. 

„Eu i-am spus lui Andrei de la început că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?

Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă. Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!

Îi ziceam lui Andrei: ‘Mai avea fata aia puțin și te mânca, noroc că eram pe acolo și s-a împiedicat de mine, că altfel nu știu ce se întâmpla. Îl răpea! Pofticioasă rău se uita la tine. Îți mai punea puțină frișcă deasupra și te mânca tot!’ Noi simțim!”, a mai zis vedeta.

 

Când a simțit Gina Pistol că Smiley este sufletul ei pereche

 

Gina Pistol a mers în emisiunea găzduită chiar de Smiley pe Youtube, „8, 8 și ceva, FIX”, acolo unde a vorbit despre dragoste, relația cu Smiley și rolul de mămică. 


Gina Pistol a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească de cel care urma să devină tatăl copilului ei. Vedeta a povestit că totul a început în timpul unui concert, în timp ce Smiley interpreta piesa „Love is for free”. Vedetei i s-a pus pata pe artist, așa că a început să meargă în culisele emisiunii „Vocea României” pentru a-l observa mai bine. 


„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muziac ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (...) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a povestit Gina Pistol, în cadrul emisiunii online „8, 8 și ceva, FIX”. 


Chiar dacă Gina Pistol a avut mari emoții în timpul interviului, aceasta s-a relaxat pe parcurs și a dezvăluit ce o atrage cel mai mult la bărbatul din viața ei:


„Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus vedeta.


Smiley a dezvăluit că simțul umorului a fost cel care l-a atras cel mai mult la Gina. În plus, timpul petrecut alături de iubita lui este deloc plictisitor, datorită acestei calități pe care vedeta o are. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel