Smiley, lecții de la tătici cu experință. Ce sfaturi a primit artistul de la Mihai Bobonete și Răzvan Fodor

Data publicării:
Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol se pregătesc intens pe venirea pe lume a fetiței lor. Cei doi vor să știe cât mai multe lucruri despre perioada care urmează și cer sfaturi de la cei mai avizați părinți de fetițe. 

Faimosul artist Smiley este foarte emoționat pentru marea întâlnire cu fetița lui și vrea să învețe tot ce este mai bun de la tătici de fete. Tocmai de aceea, Smiley i-a invitat pe Mihai Bobonete și pe Răzvan Fodor în cadrul emisiunii lui de pe Youtube „8, 8 și ceva FIX”. Artistul le-a cerut tot felul de sfaturi celor doi actori.


„Cam așa a fost anul 2020 și cu bune și cu rele. Chiar dacă ne-a dat viața peste cap, eu personal vreau să-i mulțumesc și în memoria mea va rămâne un an bun pentru că a fost anul în care am aflat că voi fi tată”,a spus Smiley în introducerea emisiunii „8, 8 și ceva FIX”. 


Răzvan Fodor este un tată minunat și un soț model. Acesta are foarte mare grijă de soția și de fiica lui, iar legătura dintre el și familie este una foarte specială. 


„Trebuie să te gândești la relaxarea și sănătatea mamei. La cap , de cap vorbim. Aici tu trebuie să, tu știi, cât de iscusit ești, cum să  îți împarți timpul în așa fel, cel puțin cum am făcut eu, în așa fel încât să îi dai răgaz, într-o săptămână să aibă o zi a ei...”, l-a sfătuit Răzvan Fodor pe Smiley, în ceea ce privește perioada de după ce va naște Gina.


 Mihai Bobonete despre cele mai grele clipe din viața lui:


„Eu sunt pe parenting-ul ăsta mai de la țară, când s-a născut Octav, a venit în perioada în care eram și foarte săraci și foarte pe drumuri și tin minte că stăteam cu frate-miu, cu Mihai, cu încă un prieten și cu nevastă-mea, ea era singura care muncea, până în a 9-a lună de sarcină. Și tăiam salamul pe lung, adică... Și când a venit Octav, am început și serialul, s-au întâmplat... fiecare dintre copii vine cu norocul lui clar... Și s-a schimbat viața total. Dar Cătă a făcut o depresie puternică, eu făcusem înainte un sindrom care se cheamă sindromul mamei false, care se manifestă la bărbați, e o chestie de asta pe care viitorul tată... intrasem într-un colaps, nu mai dormeam, mă gândeam la ce o să se întâmple, nu avem nimic de mâncare, ne-am gândit să mai facem și un copil... ce dracu a fost în capul nostru? Cum o să reușesc, ce o să se întâmple...”, a spus Mihai Bobonete. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel