Smiley, dezamăgit la culme de cei care au huiduit la concertul Coldplay: „Eram la 10 metri de scenă. Îmi venea să mă cuibăresc și să stau așa”

Data actualizării: | Data publicării:
smiley, captură video Youtube, Radu Țibulcă
Descriere foto: smiley, captură video Youtube, Radu Țibulcă

Concertul Coldplay din București a stârnit numeroase controverse, după ce o parte a publicului l-a huiduit pe artistul român Babasha, care a urcat pe scenă ca invitat special. Smiley nu s-a putut abține și a comentat reacția pe care spectatorii au avut-o seara trecută.

Concertul Coldplay din București a avut un succes uriaș din punct de vedere al spectacolului și al atmosferei. Cu toate acestea, un moment controversat a marcat seara: huiduielile adresate artistului român Babasha, invitat special pe scenă de către Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Cântărețul de manele a interpretat o piesă alături de Coldplay, moment care a stârnit reacții diverse din partea publicului. Fanii Coldplay au huiduit și au fluierat, exprimându-și nemulțumirea față de genul muzical abordat de Babasha.

Smiley, dezamăgit la culme de cei care au huiduit la concertul Coldplay

Smiley se află printre artiștii care și-au spus opinia în legătură cu scandalul care s-a iscat seara trecută la Arena Națională. El a declarat că a fost extrem de dezamăgit de comportamentul spectatorilor și că Babasha nu merita o astfel de reacție din partea publicului.

„Într-o societate civilizată, părerea, deci dreptul la o opinie și dreptul la exprimare liberă nu este huiduit și nu este blamat. Bă, eu dacă am o părere... dacă părerea mea nu este aceeași cu părerea ta, de ce să arunci cu pietre în mine? Nu poți să faci așa ceva! Și dacă nu ești de acord, și dacă nu îți place muzica... Cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Ești nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta, tu îl huidui? Cum să faci așa ceva? Ce societate sănătoasă face așa ceva? Bă, dacă nu ești de acord cu cineva aștepți să se termine momentul. Doar trebuie să fim de acord că nu suntem de acord. Ei vin dintr-o altă țară, altă cultură, vin după un turneu de 5 ani. Ei au făcu treaba asta în fiecare țară. Nu cred că li s-a întâmplat niciodată treaba asta.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”

„Eram 10 metri de scenă. Îmi venea să mă cuibăresc și să stau așa”

Smiley a fost șocat de reacția publicului, mai ales că momentul fusese gândit pentru a bucura publicul, nicidecum pentru a stârni controverse. Artistul a subliniat că a fost și el la concert, iar în momentul în care oamenii au început să huiduie s-a simțit extrem de dezamăgit.

„Te uiți în top și vezi primul loc în top, cel mai ascultat om în momentul ăla, tu te gândești că oamenii asta ascultă, asta le place, adică nu te gândești «Stai un pic, că s-ar putea ca oamenii, fix cei care vin pe stadion, să nu asculte asta». Nu ai cum să te gândești la asta! Sigur nu s-au așteptat, că nici eu nu m-am așteptat.

Eu eram în teren, la 10 metri de scenă. Îmi venea să mă cuibăresc și să stau așa. Realmente eu m-am pus în locul amenilor de pe scenă, în locul băiatului ăsta care n-are săracul nicio vină, nicio treabă. Să ți se dea șansa asta, ești nebun la cap? Cum să nu faci asta. Noi am vrut să facem un moment frumos. Mă puneam în locul lor și mă gândeam cum poți să te simți ca artist când faci ceva din suflet, liber, frumos... Crezi că faci ceva frumos și ești convins că faci ceva frumos care îi va bucura pe români, că e o muzică în limba română care e numărul 1 în trending. M-au trecut toate transpirațiile, m-a durut sufletul. Efectiv m-am transportat în locul lor și m-am gândit ce o fi în sufletul oamenilor”, a spus Smiley în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel