Irina Rimes, planuri mari alături de iubitul francez. Vedeta își dorește copii: „Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil”

Data publicării:
Irina Rimes, sursa foto Instagram
Descriere foto: Irina Rimes, sursa foto Instagram

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste alături de iubitul francez. Ce planuri au cei doi porumbei?

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens pe plan profesional, artista s-a mutat pentru o perioadă de timp în Franța, acolo unde locuiește noul ei iubit. Chiar dacă în trecut aceasta a fost profund dezamăgită de bărbații din viața ei, aceasta a dat o nouă șansă iubirii și spune că trăiește cele mai frumoase clipe. 


Invitată la podcastul lui Măruță, Irina Rimes a vorbit despre momentul când va deveni mamă și cum se pregătește pentru acea perioadă. 


„Sunt într-un magazin și caut cărți, găsesc o carte care mi se pare interesantă, îmi dau seama că nu o să am timp să o citesc, dar mă gândesc că atunci când o să am un copil, el va trebui să citească cartea asta”, a spus vedeta. 


Irina Rimes spune că încearcă să cumpere cât mai multe cărți pentru ca pe viitor, copilul ei să se poată bucura de o bibliotecă impresionantă. 


„Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, nu sunt toate pentru copii, am și pentru oameni mari sau pentru copii la o anumită vârstă, ca mine de exemplu. Încerc să măresc biblioteca pentru ca atunci când o să am un copil, să găsească în bibliotecă tot ceea ce are nevoie”, a mărturisit Irina Rimes.  


Chiar dacă visează să devină mamă și se pregătește încă de pe acum pentru acest moment, Irina Rimes spune că nu este momentul potrivit pentru ea. Vrea să se concentreze pe carieră încă doi ani, iar după aceea va face pasul cel mare. 


„Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, în momentul ăsta, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Da, la un moment dat mă văd mamă. (...) Mi-am programat să nu am un copil în următorii doi ani”, a spus artista. 


Un alt motiv pentru care vedeta nu este hotărâtă să fie acum mamă, este distanța față de părinții ei. Din cauza carierei, aceasta ar avea nevoie de ajutorul mamei, care locuiește în Chișinău și nu știe cum ar putea să facă naveta în Franța. 

 

„Simt că sunt încă la jumătatea drumului. Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil. Fac naveta Franța – România? Mama nu poate să vină din Chișinău din cauza pandemiei… nu văd cum”, a explicat Irina. 

 

Citește și: Irina Rimes, dezvăluiri despre problemele financiare cauzate de pandemie: „Nu-mi permit să plec în vacanță”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel