Loredana Groza a împlinit 52 de ani. Tatăl său i-a făcut o urare emoționantă: „Talentul i-a dat avânt”

Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza, instagram

Loredana Groza a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Cu această ocazie, tatăl artistei, care este scriitor, i-a compus o poezie emoționantă. 

Loredana Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, blondina a fost asaltată de sute de urări din partea fanilor, dar și a celor dragi. Loredana Groza a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune. De asemenea, vedeta a precizat că de ziua ei va susține un concert caritabil pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. 

„E 10 iunie din nou… A mai trecut un an din viața mea… un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră!De ziua mea, vă dăruiesc concertul «Cântece pentru prieteni», în seara asta. Concert caritabil pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. Le mulțumesc invitaților mei care vor urca pe scenă cu mine diseară: @oanamadalinasirbu @smiley_omul @conecter.yt @misternadir @cuza.nț @natanticu_cosmin @dan.frinculescu @teocutehas Vă aștept ca și când…”, a scris vedeta în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Printre sutele de urari transmise de fani  s-a numărat și tatăl vedetei, Vasile Groza, care i-a compus fiicei sale o poezie initulată „Loredana”. . „De la taburetul care/Ținea loc de scenă/Fel de fel de microfoane/Cântă fără nicio jenă!/Lacrimi mereu nechemate/Dădeau buzna-n ochii ei./Când nu-i ieșea ca la carte/Tonul melodiei!… Tot așa perseverând/Din copilărie încă,/Talentul i-a dat avânt/ Și-astăzi peste tot ea cântă!”, sunt câteva versuri din poezia tatălui pentru fata lui.

Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre tatăl său

Loredana Groza are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Vedeta spune că părintele său este „cel mai tare bărbat din viața ei”. Pe lângă educația pe care i-a oferit-o, bărbatul este și o inspirație pentru ea. A scris o carte, a cărei poveste urmează să fie ecranizată. 

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Cine este tatăl Loredanei Groza și cu ce se ocupă


Loredana Groza provine dintr-o familie simplă, din Onești. Mama ei a fost învățătoare, iar tatăl, Vasile Groza, a lucrat în confecții, iar în urmă cu câțiva ani a decis să candideze la Consiliul Local Onești. De asemenea, el este scriitor și face parte din Uniunea Scriitorilor.

 "Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor", – a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune. 

Citește și: Loredana Groza, cu decolteul imens la înaintare. Vedeta arată ca o adolescentă: "Bagi băieții în boală"

„Visam numai diavoli!”. Virginia Rogin, declarații șocante după ce a jucat-o pe „Mama Sulfina”. Vrăjile pe care le-a făcut i-au adus coșmaruri

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience