Smiley: ”Cei care reușesc să facă piesele să trăiască sunt oamenii care știu să spună povești”

Data publicării:
Smiley, foto ProTV
Descriere foto: Smiley, foto ProTV

În fiecare săptămână, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au avut ocazia de a cunoaște concurenți pasionați de muzică și cu dorința de a fi pe scenă și de a demonstra că sunt cei mai buni. În acest weekend, audițiile ajung la final! 

Iar competiția devine din ce în ce mai dificilă pentru cei care vor reuși să obțină tichetul auriu. Nu ratați astăzi, de la 20:30, penultima seară a primei etape pentru a vedea cine mai obține DA-urile mult visate. 

Printre concurenții acestei seri se vor afla și doi tineri, logodiți de 3 luni, pe care i-a legat tocmai pasiunea comună pentru muzică. Încă de când s-au cunoscut, au simțit că sunt perfecți unul pentru celălalt și au decis să meargă de mână spre viitor. Așa vor veni și în fața juraților, spunând că nu pot sta despărțiți deoarece ”iubirea e prea mare”. Tânărul va spune că este extrem de motivat, că simte că e cel mai bun: ”Cred că am șanse foarte mari să câștig”. Cum se vor descurca și ce reacții vor stârni în rândul juraților, aflăm diseară. 

Un puști de doar 16 ani, născut în Irlanda și revenit în țară, în Piatra Neamț, acolo unde locuiește cu familia, va povesti că a luat muzica în serios doar cu 2-3 ani în urmă. Acum pasiunea s-a transformat într-un vis frumos: de a deveni un SuperStar! Dacă Marius Moga îi va spune că seamănă cu Sam Smith când era mic, Carla’s Dreams îl va lăuda: ”Dacă o să continui să cânți tot așa, o să ajungi departe”. Cine este tânărul, ce prestație a pregătit și ce voturi va primi din partea celorlalți jurați, descoperim de la 20:30. 

Ce concurent îl va face pe Smiley să ofere unele dintre cele mai frumoase cuvinte: ”Cei care reușesc să facă piesele să trăiască sunt oamenii care știu să spună povești” și să plece acasă cu 4 de DA, nu ratați în penultima seară a audițiilor, de la 20:30, pe PRO TV! 

 

Smiley s-a pus pe slăbit. La ce alimente a renunțat artistul de dragul siluetei: „Poate reușesc vreo două-trei luni”

 

Artistul a renunțat la alimentele interzise și speră să se țină de această dietă. 

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Viața lui a suferit schimbări majore în ultima perioadă, mai ales de când a devenit tătic pentru prima oară. Artistul este în culmea fericirii de când a apărut Josephine, dar vrea să fie un tătic sexy, așa că s-a pus pe slăbit. 


Cântărețul recunoaște că atunci când este la filmări nu ține deloc cont de  regimul alimentar și se abate de la reguli. Dar de câteva zile a spus stop dulciurilor și vrea să se țină serios de dietă. 


Artistul face sport și vrea să mănânce sănătos pentru a avea un corp bine lucrat. 


„Trebuie să recunosc că în weekend-urile în care avem filmări îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală! Și de trei zile n--am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!”, le-a spus Smiley urmăritorilor lui de pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel