Smiley, adevărul din spatele hit-ului „Oficial îmi merge bine”. Artistul s-a confruntat cu sărăcia: „Nu aveam bani să trecem strada”

Data publicării:
Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Smiley a rupt tăcerea despre hit-ul „Oficial îmi merge bine”. Artistul s-a confruntat cu sărăcia. 

Smiley este acum un artist de succes, cu o familie frumoasă și deține, din punct de vedere material, cam tot ce și-ar putea dori. Artistul vine dintr-o familie normală, unde nu a cunoscut luxul, însă nici lipsurile.

Smiley, adevărul din spatele hit-ului „Oficial îmi merge bine”

În cadrul unui podcast Smiley a povestit care fost de fapt adevărata poveste din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine». Artistul a mărturisit că, deși piesa mergea foarte bine, a avut momente în care nu a avut bani să-și cumpere nici măcar strictul necesar și nici să-și plătească facturile. 

«Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada.» a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului. 

Smiley: „Sunt dintr-o familie normală”

Smiley a dezvăluit că, în copilărie, părinții săi făceau multe sacrificii pentru ca el să nu simtă lipsuri. 

„Nu-mi amintesc să fi simțit așa ceva. Sunt dintr-o familie normală, cu viață la bloc, însă niciodată nu ne-a lipsit ceva nici fizic, nici emoțional. Părinții noștri au condus atât de bine lucrurile în viețile noastre, încât chiar simțeam că avem de toate”, a dezvăluit artistul pentru Viva.


Ce a făcut cu primii bani câștigați

Mai mult, artistul spune despre el că este un om cumpătat și că nu cheltuie banii pe extravaganțe. Cei mai mulți bani îi investește în muzică și, ce-i drept, tot de acolo scoate cei mai mulți bani. Smiley și-a amintit și de o lecție importantă pe care a învățat-o chiar la începutul carierei sale. După ce a cheltuit o sumă uriașă pe o pereche de adidași, i-a pierdut. 

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit!  pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Citește și: Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel