Situația penibilă în care a fost implicată o femeie. Ce făcea pisica ei în timpul nopții: „Mi-am contactat vecinii”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Miguel Lindo
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Miguel Lindo

O femeie din Marea Britanie a povestit ce făcea motanul ei, în miez de noapte.

O femeie din Marea Britanie a fost stânjenită de faptul că pisica ei a furat în mod repetat haine și mâncare de la vecinii ei. Aceasta a apelat la Facebook pentru a încerca să le returneze obiectele. În ultimii patru ani, Harry, motanul hoțoman, a adus în mod regulat acasă bunuri furate, inclusiv lenjerie intimă, un pachet de cârnați și chiar un pantof de firmă. Numai în ultima săptămână, Harry a sustras șase articole de la vecinii din Darley Abbey, în Derby. Proprietara lui, Donna Hibbert, este de părere că Harry crede că obiectele sunt cadouri pentru ea.

"Cred că pisicilor le place să le aducă stăpânilor lor bunătăți, asta este psihologia din spatele ei. De cele mai multe ori sunt obiecte, mai degrabă decât păsări sau șoareci, lucru pentru care sunt recunoscătoare", a spus ea, potrivit BBC

Un motan hoțoman i-a adus stăpânei sale o mulțime de obiecte furate de la vecini

Ea crede că Harry a furat obiecte în valoare de aproximativ 300 de lire sterline de-a lungul anilor.

"Era un pantof roșu și era o marcă destul de scumpă. Sutienele sport tot de la o marcă scumpă. Am avut o poșetă zilele trecute, dar nu era nimic în ea", a mai povestit femeia.

Unele dintre articole au fost luate de pe sârmele rufe, dar altele au fost luate din interiorul caselor oamenilor.

"Dacă vede o oportunitate, o profită", a spus doamna Hibbert.

Fratele lui Harry, Luna, aduce și el acasă obiecte, dar de obicei sunt bucăți de gunoi, cum ar fi pachete de chipsuri și pachete de țigări. Doamna Hibbert a început acum să posteze obiectele furate pe pagina de Facebook.

"Am fost foarte îngrijorată de faptul că o biată persoană din sat s-a gândit: "Sunt sigură că am pus astea pe linie" sau "Le aveam în casă" și au dispărut", a spus ea.

"Pe Facebook, vecinul nostru chiar de lângă noi a văzut postarea și a spus 'Sunt ale mele, am crezut că am înnebunit'.

"Săptămâna aceasta am avut șase obiecte diferite, care sunt în saci de transport, gata să fie returnate proprietarilor lor".

Citește și: Obiectele care nu se țin NICIODATĂ în dormitor. Marian Golea: „Vei atrage singurătatea. Aduc ghinion”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel