Simona Halep, pregătită să devină mamă. Când are de gând tenismena să facă acest pas

Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep a dezvăluit când are de gând să devină mămică pentru prima oară, după ce iubitul ei, Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie.

Simona Halep a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut anunțul mult așteptat despre sarcină. Tenismena a dezvăluit când intenționează ca ea și Toni Iuruc să devină părinți pentru prima dată. Ei bine, Simona Halep a mărturisit că își dorește ca în această perioadă să se focuseze pe carieră și când toate obiectivele ei pe plan sportiv vor fi realizate va aduce pe lume și primul copil. Constănțeanca a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește o familie mare și că vede această posibilitate mai ales de când și-a întâlnit iubirea vieții sale, pe Toni Iuruc.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep, potrivit TVR.

 

Simona Halep a fost cerută în căsătorie

 

Recent, Toni Iuruc a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep. La scurt timp, aceasta le-a arătat fanilor superbul inel . Toată numai un zâmbet, Simona Halep  a povestit că s-ar fi așteptat ca cererea în căsătorie să fie una mai banală, însă a fost plăcut surprinsă să vadă că lucrurile nu au stat chiar așa și totul a fost extrem de emoționant.

”E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”, a povestit Simona Halep.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel