Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar. Cum arată inelul de logodnă

Data publicării:
Simona Halep, Captura foto YouTube/ Andi Moisescu
Descriere foto: Simona Halep, Captura foto YouTube/ Andi Moisescu

Simona Halep este în culmea fericirii. Tenismena a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. 

Simona Halep este o femeie împlinită. Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei milionar și este toată un zâmbet. Aceasta a primit un frumos inel de logodnă și în curând fanii o vor vedea în rochie de mireasă. Machedonul i-a cerut iubire veșnică Simonei, iar aceasta nu stat prea mult pe gânduri și i-a spus „Da!” pe loc, potrivit ziare.com.


Cei doi s-au afișat pentru prima oară împreună în anul 2019, după finala câștigată de Simona Halep la Wimbledon. Toni Iuruc este un milionar machedon, care a mai fost căsătorit de două ori. Relația lor a trecut acum la nivelul următor, iar Simona Halep s-a fotografiat chiar cu inelul de logodnă. În poză se poate observa cât de fericită este sportiva, semn că aștepta de mult timp acest eveniment în viața ei. 

 


Simona Halep a dezvăluit chiar în urmă cu un an, ce o deranjează la iubitul ei milionar. Potrivit sportivei, acesta nu este atât de organizat precum este ea și uneori apar disensiuni din această cauză. 


„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a dezvăluit Halep. 


Simona Halep își dorește să devină mamă. Sportiva a dezvăluit că acest eveniment ar deveni mai presus de orice reușită în tenis. 


“Cred că numărul 1 a fost cea mai tare senzaţie pe care am trăit-o, a fost cel mai puternic moment. Să am un copil cred că o să depăşească orice senzaţie pe care am avut-o eu în tenis. Am spus mereu, viaţa mea bate tenisul. Tenisul este ca o completare, nu poate să ia faţa vieţii mele, rămâne limitat”, a spus marea campioană invitată în podcastul lui Andi Moisescu. 

 

Ca orice mare sportiv, și Simona are anumite tabieturi și superstiții legate de pregătirea dinaintea meciurilor și după.

 

”Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel. Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm. Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi. Pentru că te eliberezi cumva, ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv”, a mai spus aceasta. 

 

Citește și: Simona Halep s-a accidentat. Tenismena are ruptură musculară la gamba stângă

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel