Sinead O’Connor, internată în spital la câteva zile după moartea fiului ei. Artista a amenințat că se sinucide: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc”

Data publicării:
Sinéad O’Connor, sursa instagram
Descriere foto: Sinéad O’Connor, sursa instagram

Sinead O’Connor și-a pierdut fiul, în urmă cu câteva zile. Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis, iar mama sa nu mai poate suporta durerea și a vrut să își încheie socotelile cu viața.

Săptămâna trecută, Sinead O’Connor a aflat că fiul eu, Shane, în vârstă de 17 ani, și-a pus capăt zilelor, după ce a fugit dintr-un spital din Irlanda, unde fusese internat pentru alte tentative de suicid


Tânărul era dat dispărut de câteva zile. Acesta dispăruse din Newbridge, comitatul Kildare, și a fost văzut ultima dată vineri dimineață, în zona Tallaght, Dublin 24. 

La momentul respectiv, cântăreața postase mesaje de îngrijorare pe rețelele de socializare în care îi cerea fiului ei să o contacteze. "Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a cizelat degeaba acel zâmbet frumos de pe fața ta frumoasă", a scris ea pe Twitter.

"Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog să nu o oprești să bată. Te rog să nu-ți faci rău. Du-te la Gardai și hai să te ducem la spital. Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Shane, nu mai e amuzant să dispari așa ceva. Mă sperii de moarte. Poți să faci ceea ce trebuie și să te prezinți la o secție Gardai. Dacă ești cu Shane, te rog să suni la Gardai pentru siguranța lui."


Pe 7 ianuarie, Poliția a descoperit trupul neînsuflețit al tânărului. Shane s-a sinucis. 


„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis azi să-și încheie lupta pe pământ, iar acum este alături de Dumnezeu. Să se odihnească în pace, iar nimeni altcineva să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Mă rog să fii liniștit – a scris Sinead în mediul online, pe 7 ianuarie 2022.


La câteva zile de la decesul fiului ei, artista a fost ridicată de poliție și internată în spital, după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care anunța că intenționează să se sinucidă. 


 „Îmi pare rău. Sunt cu Polița care mă duce la spital. Îmi pare rău că i-am supărat pe toți. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Voi primi ajutor la spital o vreme – a scris O’Connor pe Twitter joi, 13 ianuarie.

 

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are niciun sens să trăiesc fără el. Distrug orice ating. Am rămas aici pentru el. Și acum el nu mai este. Mi-am distrus familia. Copiii nu mă mai vor. Sunt o persoană nemernică. Iar voi toți credeți să sunt o persoană bună pentru că pot cânta. Nu sunt! Vina este în totalitate a mea. Moartea lui Shane este din vina mea. Doar a mea. Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea! Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă întorc de unde am venit și voi găsi singura persoană care m-a iubit vreoodată pe pământ – scria artista zilele trecute pe pagina ei de Twitter.

Artista mai are trei copii: Jake Reynolds (34 de ani), Yeshua Bonadio (15 ani) și, respectiv, Roisin Waters (25 de ani).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel