Simona Trașcă, prima reacție după ce Doinița Oancea a spus că nu are ce căuta în showbiz: „Să-și vadă %#@$% de treaba ei”

Data publicării:
Simona Trașcă și Doinița Oancea, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă și Doinița Oancea, sursa instagram

Simona Trașcă a răbufnit, după ce Doinița Oancea a spus că nu are ce căuta în showbiz.

Un nou scandal stă să izbucnească în lumea showbizului. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Doinița Oancea a răspuns unei provocări picante. Actrița a fost supusă unui joc în care a trebuit să răspundă la câteva întrebări. Una dintre ele era legată de vedele care nu au ce căuta în showbizul românesc. Doinița Oancea nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns imediat.  Cele trei nume menționate de actriță au fost: Simona Trașcă, Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu.

La scurt timp, Simona Trașcă nu s-a putut abține și a răbufnit. Aceasta a mărturisit că nici măcar nu știe cine este Doinița Oancea.

„Cine e Doinița Oancea? Chiar nu știu. (...) Îi doresc mult succes în continuare și să-și vadă %#@$% în continuare de treaba ei că nu ne-am intersectat, nici nu o cunosc și pe mine nu mă #$%@ grija ei și să nu o intereseze nici pe ea de viața mea! Nu înțeleg care e treaba. Măcar ea mă știe pe mine, eu nu o știu pe ea”, a spus fost asistentă TV.”, a fost prima reacție a Simonei Trașcă atunci când a aflat ce afirmații a făcut Doinița Oancea la adresa ei, potrivit Antena Stars.

Mai mult decât atât, blondina a spus că nu înțelege de ce a făcut aceste afirmații, mai ales că ea este iubită de public și contactată foarte des de televiziuni.

„Numai un om rău poate spune așa ceva de o persoană, mai ales pe care nu o cunoaște. Eu chiar nu o cunosc pe femeia asta, nici nu știu cum arată în momentul de față. Dacă ea a vrut să se bage în seamă ... Dacă nu aveam ce căuta la TV, nu mă căuta lumea. Cred că sunt plăcută publicului datorită faptului că mereu am fost sinceră și corectă. Sunt un om bun, nu sunt un om rău. Nu m-am luat de nimeni gratuit. Dar, dacă o mânâncă undeva și vrea replică de la mine, îi dau! Nu sunt atât de perfectă încât să întorc și celălalt obraz, mai ales că nu am greșit cu nimic”, a mai spus Simona Trașcă.

Doinița Oancea o pune la zid pe Bianca Drăgușanu. Actrița consideră că nu are ce căuta în showbiz: ”A devenit persoană publică prin...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel