Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA. De la ce a pornit scandalul: "Să se ia măsuri cu el!"

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță și Simona Sensual, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Cătălin Măruță și Simona Sensual, sursa instagram/ colaj foto

Un nou scandal a izbucnit în showbizul românesc De data aceasta este vorba de Simona Sensual și Cătălin Măruță.

Simona Sensual i-a declarat război lui Cătălin Măruță, pe motiv că prezentatorul Tv și invitații lui au făcut ironii la adresa ei. Blondina l-a reclamat pe Cătălin Mărtuța la CNA, după ce a considerat că i-a fost afectată imaginea. 

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Cornel Palade a fost provocat să numească un personaj din showbiz care, în opinia lui, nu ar trebui să apară pe micul ecran. Actorul a numit-o pe Simona Sensual și de aici au început ironiile la adresa ei, lucru care a enervat-o la culme pe blondină.

“Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine.

Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a dezvăluit Simona Sensual, potrivit wowbiz.ro.

 

Simona Sensual este de părere că prezentatorul TV are o problemă cu ea de mai mult timp, iar faptul că recent și-au adus aminte de un incident din trecut, l-a provocat și mai mult pe Cătălin Măruță să o ironizeze.

“Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treeabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a mai povestit Simona Sensual.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, în război cu Cătălin Măruță. De la ce a pornit totul: "Nu are niciun fel de scrupule"

 

Conversația dintre Cătălin Măruță și Cornel Palade:

 

Cornel Palade: ”Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și aia…. cum îi zice… Simona Sensual”!

Cătălin Măruță: ”Bine, hai să citim întrebarea. Lumea nu știe la ce te-ai referit, toate sunt frumoase! Sau mănânci iute și rupem întrebarea?”

Cătălin Măruță: ”Citesc sau mănânci iute?”

Cornel Palade: ”Citește!”

Cătălin Măruță: ”Numește 3 vedete din România care nu ar avea de ce să apară la televizor pentru că n-au nici un talent!”

Romică Țociu: ”Păi da, ce… cântă?”

Cătălin Măruță: ”Daniela Crudu e actriță! Iar Simona Sensual, acum, pictează!”

Cornel Palade: ”Foarte bine, să picteze!”

Cristian Mitrea: ”Ha, ha, ha…”

Romică Țociu: ”Ce face?”

Cătălin Măruță: ”Jur, are galerie de artă!”

Cristian Mitrea: ”Ha, ha, ha!… Potoliți-vă, mă!….”

Cornel Palade: ”Galerie de harfă, sau ce? Galerie la Rapid, sau unde!”

Cătălin Măruță: ”Am avut-o în direct acum câteva zile!”

Cristian Mitrea: (se ridică de pe scaun în hohote de râs)

Cătălin Măruță: ”Și e și antreprenoare. Pictează icoane, serios!”

Cristian Mitrea: ”Păi așa avem și scriitori d-ăștia de apar pe aici…”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel