Bianca Drăgușanu, în război cu Cătălin Măruță. De la ce a pornit totul: "Nu are niciun fel de scrupule"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, sursa instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță sunt la cuțite. Blondina l-a făcut praf pe prezentatorul TV.

 

Un nou scandal a izbucnit în showbizul românesc. De data aceasta este vorba despre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. Blondina a mărturisit că este dezamăgită de prezentatorul TV, motiv pentru care nu va mai accept nicio invitație la el în emisiune. Se pare că nu este singura vedetă care îl face praf pe Cătălin Măruță. Antonia, Alex Velea și Alexandra Stan i-au adus numeroase acuzații lui Cătălin Măruță și au criticat dur modul de abordare al prezentatorului TV. 

 

Potrivit blondinei, războiul a pornit după ce a fost invitată în platoul emisiunii moderată de prezentator pentru a vorbi despre noutățile din viața ei. Bianca Drăgușanu a declarat că a fost extrem de dezamăgită de atitudinea prezentatorului, deoarece nu a respectat discuția pe care aceasta o avusese cu producătoarea emisiunii, iar Cătălin Măruță a încercat să o pună într-o lumină proastă.

”E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta… Facerea de bine e…

Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

 

Alex Velea a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță

 

Artistul îl acuză că i-a jignit familia în ciuda prieteniei care a existat între ei, asta pentru a avea audiență. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Iar Alex Velea susține că Măruță nu a ținut cont de prietenia lor și a permis unor invitați să o jignească pe Antonia. 


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel