Simona Pătruleasa, accidentul auto care i-a marcat viața: „Timp de o săptămână nu am reușit să mă urc în autobuz, pentru că am avut o traumă”

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Pătruleasa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Pătruleasa, sursa foto Instagram

Simona Pătruleasa a fost implicată într-un accident rutier în urmă cu mai mulți ani. 

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. Simona Pătruleasa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sabin Ivanof. S-au cunoscut acum 16 ani, s-au căsătorit și apoi a apărut Ingrid în viața lor. 


Dar puțini oameni cunosc ce meserie a avut vedeta înainte de a fi prezentatoare TV. Simona Pătruleasa a fost învățătoare și făcea zilnic naveta cu autobuzul zeci de kilometri.


„Mi-am ales profesia cumva direcționată și de mama. (…) Dar asta nu înseamnă că mi-a impus, nu. Mi-a plăcut și mie pentru că iubeam foarte mult copiii și mă simțeam foarte atrasă de domeniul acesta. Chiar mi-a plăcut.


Șase ani m-am simțit extraordinar și foarte iubită. Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta și copiii mă așteptau în stație, iar când plecam, mă conduceau”, a dezvăluit Simona Pătruleasa, în podcastul lui Radu Țibulcă.


Aceasta a avut parte de un eveniment tragic. În timp ce se îndrepta spre școala unde preda, microbuzul a fost implicat într-un teribil accident rutier. Șoferul a virat cu viteză, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină de dimensiuni mari. Simona Pătruleasa a rămas cu o traumă și nu s-a putut urca în autobuz mult timp de atunci. 


„Am asistat la niște momente groaznice. Timp de o săptămână nu am reușit să mă urc în autobuz, pentru că am avut o traumă. M-am speriat foarte tare. Geamurile s-au spart, au căzut în capul meu.


O săptămână am mers în stație, dar mă întorceam acasă pentru că nu reușeam să urc de emoție. Copiii m-au așteptat în fiecare zi. Tot sperau să vin. Asta m-a impresionat foarte tare”, a mai precizat prezentatoarea TV. 

 

Tavi Clonda, la un pas de a-și pierde viața din cauza unei foste iubite: „A făcut infecție, era să-l pierd atunci”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel