Simona Hapciuc, de urgență la Spital. Fosta Faimoasă are probleme grave de sănătate: „Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue”

Data publicării:
Simona Hapciuc, foto Instagram
Descriere foto: Simona Hapciuc, foto Instagram

Simona Hapciuc are mari probleme de sănătate după eliminarea de la Survivor. Faimoasa a ajuns de urgență la spital.

Simona Hapciuc a mers de urgență la spital, după ce, mai multe zile la rând, s-a confruntat cu dureri de cap insuportabile, Fosta Faimoasă a făcut mai multe investigații medicale iar medicii se tem că ar fi contractat virusul Dengue.

 


„Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial.

Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine', a mărturisit Simona Hapciuc, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel