Simona Hapciu, secretul unui corp perfect. Cum a reușit concurenta de la "Survivor" să slăbească 26 de kilograme

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Hapciu, concurentă la „Survivor România 2021„ a dezvăluit secretul unui corp perfect, dar și cum a reușit să slăbească 26 de kilograme.

Simona Hapciuc esta una dintre concurentele celei mai acerbe competiții, „Survivor România 2021„. Aceasta face parte din echipa Faimoșilor și a devenit cunoscută după numeroasele apariții în „Trăsniții”, serial difuzat la Prima TV. Până acum, aceasta a dovedit în cadrul competiției că este extrem de ambițioasă.

Simona Hapciuc a slăbit 26 de kilograme!

Nu este un secret pentru nimeni că vedeta arată extrem de bine. Simona se poate lăuda cu un corp ca tras prin inel, însă pentru acest lucru vedeta a muncit extrem de mult, reușind chiar să slăbească 26 de kilograme. Simona Hapciuc a dezvăluit și cum a reuși să dea jos kilogramele în plus.

„Am și slăbit 26 de kilograme, am și doi frați care sunt bucătari, așa că mi-ar plăcea ca proiectul acesta, din mediul online, să-l aduc și în televiziune. Cred că ar fi o chestie foarte mișto. Sunt singura persoană din România care are o chestie de genul acesta, pe Instagram”, a declarat Simona pentru Click. „Am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme decât reușisem să dau jos.

După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam. M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine. Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș”, a declarat Simona pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel