Simona Halep, totul despre petrecerea de logodnă. Ce spune sportiva despre nunta cu Toni Iuruc: ”A fost un moment deosebit”

Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep a făcut primele declarații după petrecerea pe care ea și iubitul ei au dat-o la Izvorani. Sportiva a vorbit și despre nunta cu Toni Iuruc.

După toate informațiile apărute în presă legate de căsătoria dintre Simona Halep și iubitul său, tatăl sportivei a decis să dezvăluie motivul pentru care a fost organizată petrecerea. Potrivit acestuia, fiica sa și viitorul ginere au organizat, în vila lor din Izvorani, o petrecere care ține de tradiția machedonească. Evenimentul reprezintă un moment de rămas-bun al viitorilor soți de la părinți, înainte de căsătorie.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a clarificat Stere Halep pentru Click!

Acum, Simona Halep a făcut și ea primele declarații legate de acest eveniment. Sportiva a mărturisit că mulți s-au supărat pe aceasta, crezând că sportiva a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc, iar ei nu au fost invitați la eveniment.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat”, a spus Simona Halep la Antena Sport.

Simona Halep a precizat că nunta va avea cu siguranță loc, însă nu vrea să grăbească lucrurile. Cât despre evenimentul de sâmbăta trecută, sportiva a declarat că a fost o petrecere în familie.

”Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a mai spus Simona Halep, potrivit As.ro.

 

Citește și: Ce avere are viitorul soț al Simonei Halep. Afacerile lui Toni Iuruc nu merg prea bine

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iul, 11:50 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play