Simona Halep, totul despre petrecerea de logodnă. Ce spune sportiva despre nunta cu Toni Iuruc: ”A fost un moment deosebit”

Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep a făcut primele declarații după petrecerea pe care ea și iubitul ei au dat-o la Izvorani. Sportiva a vorbit și despre nunta cu Toni Iuruc.

După toate informațiile apărute în presă legate de căsătoria dintre Simona Halep și iubitul său, tatăl sportivei a decis să dezvăluie motivul pentru care a fost organizată petrecerea. Potrivit acestuia, fiica sa și viitorul ginere au organizat, în vila lor din Izvorani, o petrecere care ține de tradiția machedonească. Evenimentul reprezintă un moment de rămas-bun al viitorilor soți de la părinți, înainte de căsătorie.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a clarificat Stere Halep pentru Click!

Acum, Simona Halep a făcut și ea primele declarații legate de acest eveniment. Sportiva a mărturisit că mulți s-au supărat pe aceasta, crezând că sportiva a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc, iar ei nu au fost invitați la eveniment.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat”, a spus Simona Halep la Antena Sport.

Simona Halep a precizat că nunta va avea cu siguranță loc, însă nu vrea să grăbească lucrurile. Cât despre evenimentul de sâmbăta trecută, sportiva a declarat că a fost o petrecere în familie.

”Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a mai spus Simona Halep, potrivit As.ro.

 

Citește și: Ce avere are viitorul soț al Simonei Halep. Afacerile lui Toni Iuruc nu merg prea bine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel