Simona Halep, "start cinic" la WTA Dubai. Un fan susţine că românca i-a salvat viaţa

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Simona Halep
Descriere foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep a învins-o pe Alison Riske în primul meci de la WTA Dubai. Startul ei a fost catalogat drept "cinic". 

Simona Halep (locul 23 WTA, 30 de ani) a avut un start ca din tun la turneul de la Dubai. Sportiva din România s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, în primul tur, în meciul cu Alison Riske (locul 53 WTA, 31 de ani).

"Simona Halep a avut un start cinic în primul tur al Dubai Duty Free Tenis Championships, având nevoie de o oră și 11 minute pentru a trece de Alison Riske cu 6-2, 6-4.

Halep, care a câștigat titlul aici în 2020, dar nu este cap de serie la tragerea la sorți din acest an, și-a extins avantajul în meciurile directe cu Riske la 4-0. Fostul lider WTA a coborât pe locul 23 după un sezon 2021 în care s-a confruntat cu multe accidentări, dar după un start bun de sezon în Australia, cu al 23-lea titlu din carieră la Melbourne Summer Set 1, forma lui Halep este din nou în sus", a scris WTA despre Simona Halep.

Un fan susţine că Halep i-a salvat viaţa 

 

"E timpul să devin emotiv. A fi chiar și un mic punct în mintea Simonei Halep, prin intermediul WTA România, înseamnă atât de mult pentru mine. Ea nu va ști niciodată cât înseamnă pentru mine sau cum mi-a salvat pur și simplu viața, doar pentru că ea este o persoana fericită și bună.

Este uimitor simplul fapt că ea știe că exist. Da, ea este doar o jucătoare de tenis și eu sunt doar un fan. Dar fericirea ei și rezultatele impresionante pe care le-a obținut m-au ajutat foarte mult.

Privirea ei și a celorlalți români m-a ajutat cu depresia mea. Cred, cu adevărat, că ea reprezintă un motiv important pentru care sunt și astăzi aici. Am supraviețuit la 3 tentative de sinucidere de-a lungul anilor.

Sufăr de o depresie foarte gravă și de anxietate socială. Dar unul dintre lucrurile pe care le folosesc în încercarea de a ieși din vremurile astea întunecate este să mă uit la Simona.

Fericirea și pozitivismul ei, în general, sunt o sursă de inspirație. Am poze cu ea pe pereții casei mele, cu turneele și Grand Slam-urile câștigate și cu distracția de la antrenamentele ei.

Nu doar pentru că sunt un fan, dar pentru că îmi place să mă uit la ele, să am ceva frumos și fericit la care să mă uit când sunt în cele mai grele momente. Așa că, pentru ea, o sportivă foarte faimoasă, să acorde orice atenție la ceva în care am pus atât de multă dragoste și timp, înseamnă foarte mult.

Nu o fac pentru a-i capta atenția, este doar cireașa de pe tort. O fac pentru că mă face fericit și cred că ea poate spune și aprecia asta", a scris acel fan, iar cei de la WTA România au făcut publică povestea.

Halep a reacţionat imediat 

 

"Este foarte emoționant, fără doar și poate. Sunt foarte fericită că tenisul meu te-a putut ajuta în aceste momente dificile. Cu toții avem și clipe grele, dar important este să zâmbești și să ai încredere, indiferent cât de rău te simți.

Viața este un dar, așa că obține maximum din ea, indiferent ce se întâmplă. Așa cum am spus mereu, niciodată să nu cedezi!", a fost răspunsul emoționant al Simonei.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ????????WTA Romania???????? (@wta_romania)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel