Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc în mare secret. Petrecerea a avut loc la vila lor din Izvorani

Data publicării:

Simona Halep, nuntă în mare secret cu Toni Iuruc. Ce rochie a purtat sportiva?

Simona Halep și Toni Iuruc și-au declarat iubire veșnică. Cei doi au vrut să aibă parte de un eveniment restrâns la vila lor din Izvorani, potrivit Prosport.ro.


Simona Halep poate spune acum că este o femeie împlinită pe toate planurile. Are un succes imens în lumea sportului și se află în brațele bărbatului iubit. Singura dorință pentru vedetă este aceea de a deveni mamă. 


Simona Halep și Toni Iuruc au ținut marele eveniment departe de lumina reflectoarelor și nu au vrut să vorbească despre asta. Nunta a avut loc în cursul zilei de ieri la reședința lor din Izvorani. 


Simona Halep a avut o ținută aparte. Sportiva a purtat o rochie roșie scurtă cu umărul gol, în timp ce Toni Iuruc a purtat un costum negru. 

 

FOTO AICI


Logodna celor doi a avut loc în luna iunie, atunci când sportiva a fost surprinsă cu un inel superb pe deget. 

 


”E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a povestit Simona Halep.

 

Citește și: Ce avere are Fulgy, la doar 23 de ani. Fiul Clejanilor le dă peste nas românilor: „Știți bine că suntem milionari”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel