Simona Halep: „Nu mă las eu așa ușor!”. Sportiva, noi detalii despre procesul de dopaj

Data publicării:

Simona Halep a oferit noi informații, în cazul scandalului de dopaj.

Simona Halep se află într-un amplu proces, care i-ar putea pune capăt carierei sportive. Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că celebra tenismenă a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, motiv pentru care a fost supendată, în scandalul de dopaj. Chiar dacă a fost o perioadă grea pentru aceasta, Simona Halep nu și-a uitat fanii și a continuat să vorbească cu aceștia pe rețelele de socializare. În noaptea dintre ani, sportiva a publicat o fotografie pe Instagram, însoțită de următorul mesaj: „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”. Fanii au reacționat în număr cât mai mare și i-au trimis diferite mesaje de susținere Simonei, printre care și actorul Andi Vasluianu, care a comentat a scris „Deasupra norilor e soare!”.

Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere, însă nu a trecut cu vederea nici comentariul primit de la celebrul actor. În acest sens, celebra sportivă a revenit cu un nou mesaj pe rețelele de socializare, unde dă tuturor de înțeles faptul că procesul de dopaj este în favoarea sa, chiar dacă nu a oferit informații suplimentare. 

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!', a scris sportiva pe Instagram.

Poat ete interesează și: Simona Halep, caz de dopaj. Cum a fost contaminată Halep cu Roxadustat. Verdictul Agenţiei Franceze de toxicologie și farmacologie

 

Cum a reacționat Simona Halep, după ce a fost testată pozitiv

În urmă cu câteva luni, Simona Halep trăia coșmarul vieții sale. Sportiva a picat un test anti-doping la US Open 2022, după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat, un medicament interzis. De aici, a început o adevărată luptă prin care sportiva a încercat să-și dovedească nevinovăția și să arate tuturor faptul că nu a uitat de demnitate, iar cariera sa a fost clădită doar pe mult efort și muncă.

VEZI și: Cum ar putea scăpa Simona Halep de suspendare. Precedentul există: Cazul Sara Errani

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. 

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Citește și: Fostul soț al Simonei Halep, prima reacție după ce sportiva a fost acuzată oficial de dopaj: "Ea este singura care poate..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel