Simona Halep, apariție îndrăzneață. Sportiva a „defilat” pe plajele din Mykonos

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Halep a împărtășit cu fanii o serie de fotografii din concediu. 

Simona Halep și partenerul ei, Toni Iuruc, au plecat într-o binemeritată vacanță, după ce marea campioană a trecut prin trei semifinale consecutive. Potrivit fanatik, locația aleasă de cei doi îndrăgostiți este una cât se poate de exclusivistă, perfectă ca sportiva să-și încarce bateriile pentru ce urmează. Așadar, Mykonos este paradisul în care cei doi vor petrece clipe de neuitat. Tot potrivit sursei citate, printre activitățile pe care aceștia le vor face pe insula grecească se numără și închirierea unui yacht, ce va pleca în larg, activitate pe care cei doi aleg să o facă destul de des în vacanțe.

Celebrul cuplu urmează să-și organizeze cununia religioasă pe 13 noiembrie, așadar, acum își pot pune la punct și ultimele planuri organizatorice.

“Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (n.r. zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă”, spunea Simona Halep recent, după eliminarea de la Wimbledon.

 

 

Faimoasa sportivă a împărtășit cu fanii câteva imagini din concediu. Deși obișnuiește să se îmbrace mai mult în haine sport, de data aceasta, Simona Halep a îmbrăcat și câteva rochițe, care i-au pus în valoare silueta impecabilă.


Dieta pe care o urmează sportiva înainte de meciuri

Recent, Simona Halep a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că nu este adepta dietelor și că obișnuiește să mănânce tot ce-i place. Cu toate astea, înainte de meciuri, ea are o alimentație specială.


„Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă, jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.


Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine. Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în functie de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghetată.”, a declarat Simona Halep, potrivit viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel