Simona Gherghe, vacanță cu peripeții. Ce a pățit prezentatoarea TV în aeroportul din Paris: "Totul e bine când se termină cu bine"

Data publicării:
Simona Gherghe, sursa instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa instagram

Simona Gherghe a povestit ce a pățit în aeroportul din Paris. Prezentatoarea TV a avut parte de o vacanță cu peripeții.

Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță alături de soțul ei, Răzvan. Paris a fost destinația de vis aleasă de cei doi, însă pe lângă momentele frumoase petrecute acolo, aceștia au avut parte și de câteva peripeții. Mai exact, la întoarcerea în țară, prezentatoarea TV a uitat unul din bagaje în aeroportul din Paris.

Deși nu se aștepta să-l mai recupereze vreodată, la câteva zile a reușit să intre în posesia bagajului. Simona Gherghe a mărturisit că a uitat de el, deoarece era un bagaj extra care conține jucării pentru cei mici.

”Am uitat valiza cu jucăriile copiilor în aeroport. A fost cu peripeții, dar totul e bine când se termină cu bine. Eu la 11 noaptea în avion comandam online jucării pentru copii. Valiza a venit după trei săptămâni, dar mă bucur că au venit”, a povestit Simona Gherghe la Antena Stars.

 

Simona Gherghe a reușit să își recupereze bagajul, după ce a sunat în aeroportul din Paris. Din fericire, acesta a fost găsit și livrat către România.

”Am scris aeroportului din Paris că am pierdut în seara aia bagajul pe bandă, a fost un extra bagaj... Le-am descris că am un unicorn, o bachetă de prințeasă, pompierul Sam. Doamna a fost foarte drăguță și mi-a zis că valiza a fost găsită și unicornul”, a mai povestit Simona Gherghe.

 

Citește și: Felix Baumgartner rupe tăcerea despre divorțul de Mihaela Rădulescu: "Nu mai pot de nerăbdare"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel