Felix Baumgartner rupe tăcerea despre divorțul de Mihaela Rădulescu: "Nu mai pot de nerăbdare"

Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner, foto Instagram

După ce s-a speculat că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner divorțează, astronautul dezminte zvonurile apărute.

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Felix Baumgartner, de peste 6 ani. În ultima perioadă s-a speculat că cei doi au divorțat. Recent, Felix Baumgartner a dezmințit toate zvonurile apărute, după ce a publicat o fotografie alături de Mihaela Rădulescu într-un avion privat.

„Nu mai pot de nerăbdare să petrec weekend-ul cu fata mea”, a scris Felix  Baumgartner pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner)

 

Mihaela Rădulescu nu vrea să se mărite cu Felix Baumgartne

 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu are planuri de măritiș. Mai mult, vedeta spune că relația ei cu  Felix Baumgartner este atât de frumoasă, încât nu ar schimba nimic.

 

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV. 

 

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu 15 ani, iar de 6 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  Felix Baumgartner, cu care locuiește într-o vilă la Monaco. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 sep 2021, 11:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience