Simona Gherghe, mesaj emoționant: Prima zi dintr-o viață în care nu e sigură decât noaptea ce vine

Data publicării:
Simona Gherghe, foto Instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, foto Instagram

Simona Gheorghe a reacționat, pe rețelele de socializare, în contextul războiului Rusia-Ucraina.

„De fiecare dată când o întrebam pe mamaie cum a trăit ea războiul, își muta privirea fix, undeva în zare. “Nu mai stiu… a trecut prea mult timp”. De fapt, erau amintiri reprimate, lucruri pe care nu voia să le aducă în prezentul ei tihnit.
E o după-amiază calda de sfârșit de februarie, e soare, sunt și câțiva nori pe cer. La câteva sute se kilometri de tihna asta a noastră, o mama face bagajele, or să plece undeva, oriunde, dar nu știe unde. Tot ce știe acum e că-și vă lua copiii de mână și viață-n câteva sacose și vă fugi. Câțiva bătrâni cu măști pe față stau la o coada infernala, într-un supermarket în care nu se aude decât zgomotul sacadat al caselor de marcat. Își fac provizii pentru ce e mai rău. Un bărbat gonește pe drumul către granița să-și scoată familia din tara. La ei nu e soare. E o după-amiaza mohorâtă de sfârșit de iarna. E prima zi de război. Prima zi dintr-o viață în care nu e sigura decât noaptea ce vine…
E atât de fragil ce avem… Tihna, cerul senin, liniștea, acasă. Să le prețuim și să nu lăsam frica să se lăfăie peste ele!  Și să ne rugam pentru mamele și copiii din Ucraina, pentru bunicii, tatii și tinerii care sunt blocați într-un război care nu este al lor, ci al unei lumi cu chip monstruos”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

Carmen Harra, previziuni sumbre despre Război

"Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.: în timp real). Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

În România, însă, nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia - Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia. Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit va fi foarte proastă. Este ceva ce nu s-a mai văzut, de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică. În ceea ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Citește aici mai multe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel