Simona Gherghe rupe tăcerea. De ce a plecat prezentatoarea TV de la cârma emisiunii „Acces Direct„: "Cumva ăsta a fost pretextul"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiunea pe care o modera. 

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a moderat ani la rând emisiunea „Acces Direct”. Ulterior, prezentatoarea tv a rămas însărcinată, motiv pentru care a fost înlocuită cu Mirela Vaida. 

De ce a plecat Simona Gherghe de la cârma emisiunii „Acces Direct

Acum, Simona Gherghe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la emisiunea pe care o modera. Vedeta a recunoscut că, pe lângă faptul că a rămas însărcinată, și-a dorit să ia o pauză și să renunțe la televiziune pentru un timp scurt. Totodată, Simona Gherghe a mărturisit că formatul era unul foarte solicitant, iar ea nu a mai rezistat.

„Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la emisiune. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc”, a declarat Simona Gherghe pentru OK!Magazine.

Simona Gherghe prezintă acum o emisiune matrimonială

După ce a decis să se reîntoarcă în lumina reflectoarelor, Simona Gherghe a acceptat să prezinte o emisiune matrimonială, care se bucură de un real succes. 

„Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la emisiunea matrimonială. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o. Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii”, a mai povestit Simona Gherghe.

Ce spune Simona Gherghe despre începutul carierei sale

"9 aprilie 2002. Am ajuns la Bucureşti, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu ştiam oraşul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoţii, ştiu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, aşa că şoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul. Am ajuns în redacţia ştirilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzaţia că toţi aleargă din montaj în redacţie.

Simona Gherghe: "Cred că nici n-am îndrăznit să respir"

Nu mai ştiu cine m-a preluat, cert e că am fost aşezată pe un scaun, în regie. Practic în inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu şi Radu Coşarca. Iar eu, la câţiva metri de ei. Cred că nici n-am îndrăznit să respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). După ediţia specială, urma proba mea, în platoul Observatorului. Fusesem chemată de la Iaşi, unde eram corespondentul ştirilor, iar cei din redacţia de la Bucureşti căutau un prezentator-reporter. Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e că atunci nu era ce trebuia “pe sticlă”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel