Simona Gherghe, devastată de moartea lui Florin Condurățeanu. Vedeta a transmis și un mesaj trist: „A fost tot numai un suflet”

Data publicării:
Simona Gherghe și Florin Condurățeanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Simona Gherghe și Florin Condurățeanu, sursa instagram/ colaj foto

Simona Gherghe este în stare de șoc, după ce Florin Condurățeanu a suferit un stop cardio-respirator.

Vestea tristă că Florin Condurățeanu s-a stins din viață a venit ca un trăznet peste lumea televiziunii.  Colegii, prietenii și familia îl plâng armanic pe Florin Condurățeanu și mesajele de regret și de adio curg pe rețelele de socializare. Printre aceștia se numără și Simona Gherghe, căreia nu-i vine să creadă că marele jurnalist a decedat. 

 

Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei. Când va fi înmormântat celebrul jurnalist

 

Profunt îndurerată de trecerea în neființă a regretatului jurnalist, Simona Gherghe a postat pe rețelele de socializare și un mesaj de regret. Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că a fost un om foarte bun, căci până la moartea acestuia nimeni nu a spus nimic rău la adresa celui care s-a stins ieri din viață.

„Ati mai pomenit, vreodata, ca toata lumea sa spuna despre un om ca a fost atat de bun? Cel mai bun? De aici, de pe facebook, unde se raspandesc si cele bune, si cele rele, am aflat aseara ca s-a stins Florin Condurateanu. Si vestea asta m-a intristat teribil. Caci da, omul asta a ajutat neconditionat. Pe oricine. Pe toti. Cine mai face asa ceva? Ati mai pomenit voi un om care fie mereu dispus sa intinda o mana?… A fost tot numai un suflet. Dumnezeu sa-i dea tihna, pe masura inimii sale…”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

 

Florin Condurățeanu, cel mai mare regret al jurnalistului: „Oful meu era de scriitură de graniță, de proză”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel