Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei. Când va fi înmormântat celebrul jurnalist

Data publicării:
Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa RADIOTELEVISIONTV6
Descriere foto: Florin Condurățeanu, captură foto Youtube/ sursa RADIOTELEVISIONTV6

Florin Condurăţeanu s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani. 

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său și a șocat o lume întreagă. Nimeni nu s-ar fi așteptat să plece atât de devreme la ceruri, mai ales că nu dădea semne de boală. Trupul neînsuflețit al marelui jurnalist va fi depus la Casa Presei Libere. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Bellu.

 

Florin Condurăţeanu s-a născut în anul 1950 și a absolvit facultatea de Petrol şi Gaze din Bucureşti. Cea mai mare pasiune a sa a fost scrisul și a debutat la Scânteia Tineretului.


În anul 1994, Florin Condurățeanu avea să apară pentru prima oară pe micile ecrane. A realizat interviuri cu numeroși artişti români, printre care Ion Dichiseanu, Sebastian Papaianu, Alexandru Arşinel, Stela Popescu şi Nicu Constantin.

 

Vedetele din România i-au adus un omagiu marelui jurnalist, atât de îndrăgit de o lume întreagă pentru bunătatea sa fără limite. 


„Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca”, a scris Mihai Mitoșeru.


„Dumnezeu sa te odihnească in pace! Începutul săptămânii ne-a adus încă o veste tristă, bunul nostru prieten Florin Condurațeanu ne-a părăsit în această seară! Nu o să uit niciodată sfaturile, povețele și emisiunile frumoase pe care le-am avut împreună! Vei rămâne veșnic, în amintirea mea”, a transmis Saveta Bogdan.


„De ce, Florin Condurățeanu????? Mult prea devreme, om frumos și foarte sufletist. Te iubesc veșnic. Dormi în pace, prieten drag”, a fost mesajul scris de Monica Pop.


„Ati mai pomenit, vreodata, ca toata lumea sa spuna despre un om ca a fost atat de bun? Cel mai bun? De aici, de pe facebook, unde se raspandesc si cele bune, si cele rele, am aflat aseara ca s-a stins Florin Condurateanu. Si vestea asta m-a intristat teribil. Caci da, omul asta a ajutat neconditionat. Pe oricine. Pe toti. Cine mai face asa ceva? Ati mai pomenit voi un om care fie mereu dispus sa intinda o mana?… A fost tot numai un suflet. Dumnezeu sa-i dea tihna, pe masura inimii sale…”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.


„Sunt în stare de șoc. Am urcat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera. Acum 12 minute am aflat, dând drumul la televizor. Practic, mi-a căzut capul… Nu-l percepeam ca fiind muritor, nu-l percepeam ca fiind om, adică era un mare iubitor, un atât de mare iubitor de oameni, de cuvinte, inclusiv de țară. Era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Poate că de asta la un moment dat inima nu a mai rezistat, pentru că o inimă atât de mare, cât de mare poate fi”, a transmis Mircea Badea.


„A fost o viață de om. Era refugiul nostru, al ziaristilor mai tineri. Când nu mai exista nicio cale, niciun răspuns, atunci exista Țuțu. Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor. Îmi pare rău că nu am apucat să scriu o scrisoare pe care am vrut s-o fac publică dintotdeauna. Am simțit să-i scriu scrisoarea asta, să-i mulțumeasc pentru momentele în care nu aveai nicio soluție și el venea cu o soluție simplă și cu explicație din viață”, a scris Marius Tucă.


”Țuțu Condurățeanu m-a convins că industria asta are și uriași, nu doar pitici. Când am povestit ultima dată despre răscrucile noastre m-a îmbărbătat cu vorba lui Călinescu: "Nu sunt decat două căi: omenia și neomenia!" Mulțam pentru omenie, Țuțule.... RIP”, a fost mesajul postat de Dan Negru pe contul său de Instagram.

 

Citește și: Florin Condurățeanu, cel mai mare regret al jurnalistului: „Oful meu era de scriitură de graniță, de proză”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel