Simona Florescu, durere fără margini. Ion Dichiseanu îi apare mereu în vis: „Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte”

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, spune că marele artist îi apare frecvent în vise.

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. În ultimele trei luni de viață, regretatul actorul a fost internat în spital din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. Moartea acestuia a lăsat multă durere în urmă. Familia, prietenii, dar și cei care l-au apreciat pe actor, au fost șocați la aflarea cumplitei vești. 


Ion Dichiseanu și Simona Florescu au fost căsătoriți 22 de ani, iar în 2009 au decis să divorțeze. Chiar dacă au mers pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ioana. La două luni de la decesul marelui actor, Simona este îngenuncheată de durere și nu poate trece peste pierderea omului iubit.

Femeia a povestit, în lacrimi, că maestrul Dichiseanu îi apare frecvent în vise.


 „Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine”, a povestit Simona Florescu în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

 

Simona Florescu și Ion Dichiseanu s-au cunoscut în 1985, la Galați, în timpul unui concurs de interpretare. Simona Florescu, o tânără de doar 19 ani, s-a îndrăgostit la prima vedere de maestrul Dichiseanu, care avea 54 de ani la acea vreme. Doi ani mai tîrziu, cei doi își oficializau relația. Căsnicia a durat 22 de ani,  cu bune și cu rele, dar mai ales cu multă dragoste pentru fiica lor Ioana. Tot Ioana este și cea care i-a făcut pe părinții ei să-și poarte o dragoste necondiționată chiar și după divorț. 


În 2009, Ion Dichiseanu și Simona divorțau. Fără regrete, așa cum spune acum artista, care a reușit să termine o melodie pe care i-a compus-o fostului soț în urmă cu un an. 

 „Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichii și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut acestă melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile. Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a murit el. Sună așa: “, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel