Silviu Prigoană va fi bunic. Anunțul neașteptat făcut de afacerist: „O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”

Data publicării:
Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook
Descriere foto: Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Silviu Prigoană va deveni bunic în curând. Soția lui Honorius este însărcinată.

Invitat în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, Silviu Prigoană a făcut un anunț important. Omul de afaceri va deveni în curând bunic. Chiar dacă se bucură enorm pentru fiul lui, Honorius, Prigoană susține că îi este teamă de momentul când va fi strigat pe stradă „tataie”. 


Honorius Prigoană, în vârstă de 35 de ani și-a cunoscut soția în urmă cu aproximativ opt ani în Statele Unite. Tânăra era stabilită acolo cu familia încă de la vârsta de 11 ani. Corina și Honorius s-au cununat în anul 2016, iar nași le-au fost Elena Udea și Adrian Alexandrov.


„Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată.


Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”, a dezvăluit Silviu Prigoană, în emisiunea „Teo Show”. 


Ce pensie fabuloasă are Silviu Prigoană?


Omul de afaceri s-a pensionat în urmă cu un an, având această posibilitate, după ce a cotizat voluntar sume uriașe la fondul de pensii, astfel că a avut posibilitatea să iasă din câmpul muncii anticipat, cu 10 ani mai devreme. 


„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale 'Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, i-a mărturisit, cu umorul caracteristic, Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D. 

 

Citește și: Loredana Groza neagă că ar fi apelat la operațiile estetice: „Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel