Loredana Groza neagă că ar fi apelat la operațiile estetice: „Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”

Data publicării:
Loredana Groza, Colaj foto/ captura Youtube și Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, Colaj foto/ captura Youtube și Instagram

Loredana Groza a fost de-a lungul timpului acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice. Vedeta neagă aceste zvonuri și le dă peste nas invidioșilor. 

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România, chiar dacă în ultima perioadă a primit un val de critici deoarece a colaborat cu mai mulți maneliști pe plan muzical, dar și pentru că ar fi apelat la operațiile estetice. 


Oamenii au criticat-o adesea că ar fi exagerat cu intervețiile chirurgicale de la nivelul feței, dar acum vedeta vine și le dă peste nas răutăcioșilor.


Loredana Groza susține că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și că nu și-a făcut o astfel de intervenție chirurgicală. 


„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.


Loredana Groza neagă afirmațiile cum că ar fi apelat la opreații estetice și spune că mama natură a fost cea care a înzestrat-o cu formele apetisante. 


Vedeta promovează mereu un stil de viață sănătos și îi încurajează pe oameni să facă sport și să aibă grijă la alimentație. 

 

Loredana Groza este foarte activă în mediul online și nu se sfiește să le arate fanilor cele mai incendiare ipostaze. La 51 de ani, vedeta se bucură de o siluetă de invidiat, iar fotografiile cu ea trezesc imaginația bărbaților. 


„Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Andreea Raicu, despre legea care va interzice folosirea filtrelor pe rețelele de socializare: „Încălcările legii se vor pedepsi cu amenzi mari”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel