Sideshow Opera: Americanii care au cântat operă, în timp ce aruncau cu cuțite, au trecut mai departe. Bobonete: La un moment dat mă așteptam să se înfigă în el

Data publicării:
Sideshow Opera
Descriere foto: Sideshow Opera

Sideshow Opera a stârnit râsul în rândul juriului de la Românii au Talent, dar și frica în rândul spectatorilor care au stat cu sufletul la gură datorită momentului tensionat.

Sideshow Opera este o formație compusă dintr-un cuplu căsătorit din SUA, având 37 și 43 de ani. Încă din primele momente ale acestora după sosirea pe scena Românii au Talent, au declarat că adoră mâncarea românească. 

Momentul celor doi a fost  spectaculos, astfel încât, la un moment dat, partenerul violonistei cânta în timp ce soția sa arunca cu pumnale înspre el.

Pe Mihai Bobonete l-a stârnit râsul după terminarea momentului artistic, astfel că a avut o scurtă discuție cu cei doi artiști:

„Deci mie mi-a plăcut foarte mult numărul, când arunca cuțitele cu piciorul... La un moment dat mă așteptam să se înfigă în el, acolo am crezut că se duce, era un dezastru total. Bine că s-a terminat melodia.”, a spus Mihai Bobonete.

„Doamne, dar ce familie adorabilă sunteți. Ador oamenii care se bucură de viață, care se bucură de fiecare moment. E minunat ce ne-ați oferit. De la început până la final.”, a zis Andra Măruță.

„Eu sunt actor. Se zice „Bă, ce mișto e când faci un produs de film și împarți publicul în două”. Eu sunt convins că azi, jumătate vor spune că „așa au vrut să facă” și alții care vor spune „au vrut să facă altfel”. E foarte bine, așa o vom lăsa.”, a spus și Dragoș Bucur.

Cuplul de americani au luat patru de „Da”, după ce au primit și aplauzele publicului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel