Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului. Anunțul a fost făcut de fiica cea mare a regretatului artist

Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus marți, 28 decembrie, în foaierul Sălii Palatului, acolo unde îi poate fi adus un ultim omagiu.

Victor Socaciu s-a stins din viață, ieri în urma unei lungi suferințe. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Sala Palatului. Anunțul a fost făcut de către Ana Maria Socaciu, fiica cea mare a lui Victor Socaciu. Mâine, sicriul va fi depus la Palatul Parlamentului.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați astăzi între orele 10:00 - 21:00 în foaierul Sălii Palatului, iar mâine între orele 12:00 - 14:00 la Palatul Parlamentului, întrarea principală C1, din colțul clădirii, aflată la intersecția dintre Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății. Accesul în Palatul Parlamentului se face în baza certificatului verde, a scris fiica lui Victor Socaciu pe rețelele de socializare.

 

Brândușa Simion, soția regretatului artist  l-a ținut de mână când s-a stins din viață

 

Regretatul artist a avut parte de o viață tumultoasă. După ce a trecut prin mai multe divorțuri, Victor Socaciu și-a găsit liniștea în brațele Brândușei Simion. La început, aceasta i-a fost impresară, iar ulterior au devenit un cuplu. Brândușa i-a fost alături necondiționat și nu s-a dezlipit nicio secundă de artist. Mai mult de atât, femeia l-a ținut de mână în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Acum, Brândușa Simion este devastată de durere și refuză să creadă că a rămas fără omul pe care l-a iubit enorm de mult. 

"N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine
Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele
Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine
Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele.
Brânduşa", a scris soția artistului pe rețelele de scializare.

 

Citește și: Victor Socaciu și-ar fi presimțit moartea. Care a fost ultima dorință a regretatului artist: „Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel