Și-au spus adio chiar înainte de nuntă. Daniel Pavel și iubita lui s-au despărțit

Data actualizării: | Data publicării:

Veste șocantă în lumea showbiz-ului. Chiar dacă în urmă cu o lună de zile anunțau că vor ajunge în fața altarului, prezentatorul Survivor România și iubita lui au decis să meargă pe drumuri separate.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România s-a despărțit de femeia pe care cu o lună de zile în urmă o ceruse în căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina de Instagram. 


„Final de poveste.


Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche.


Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.


Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiență, inspirație reciprocă care ne-au îmbogățit viața amândurora.


Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit să împărtășesc cu voi această realitate.


Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru că amândoi dorim ca acest subiect, atât de personal, să rămână astfel”, a scris Daniel Pavel pe rețelele de socializare. 

 


Fanii au rămas de-a dreptul șocați, mai ales că cei doi nu au dat semne că ar avea probleme în relație. Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie imediat după întoarcerea din Republica Dominicană. Prezentatorul Survivor postase în urmă cu doar o lună de zile o fotografie în care apărea alături de iubita lui și anunțau că vor ajunge în fața altarului. 


„Eu dorul ei îl port. Iar ea..a decis să-mi poarte inelul”, a scris prezentatorul TV pe Instagram. 

 

Citește și: Andreea Marin, despre lupta cu DEPRESIA postnatală: „Când am văzut ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, am luat decizia să merg să mă tratez”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel