Și-a antrenat maxilarul pentru a arăta mai masculin. Cum s-a transformat un italian după 5 ani de exerciții

Data actualizării: | Data publicării:

Luca Marchesi a devenit celebru după ce și-a transformat total chipul. Italianul pretinde că și-a antrenat zilnic maxilarul, timp de cinci ani, iar rezultatul este unul neobișnuit.

Un maxilar proeminent poate fi un semn de virilitate, la bărbați, motiv pentru care domnii sunt dispuși să meargă până în pânzele albe pentru a ajunge la forma feței perfecte.

Un tânăr italian a mers un pic prea departe și arată acum de parcă ar fi apelat la chirurgii esteticieni. Puțini sunt cei care îl cred că a ajuns să aibă maxilarul atât de pronunțat, doar prin exerciții. 

Luca Marchesi spune că secretul formei neobișnuite a maxilarului sunt antrenamentele intense. Tânărul chiar le-a arătat înternăuților câteva scheme care l-au ajutat să își modeleze chipul.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Marchesi ⭕ (@lucamarchesi_lm)


Reacțiile primite de la internăuții nu au fost însă pe placul italianului, care, sătul să fie comparat cu veveriţa Alvin, și-a amenințat fanii că va renunţa la social media:


 ”Îmi pare rău pentru urmăritorii mei, dar din cinci mesaje primite, patru sunt jigniri. A fost distractiv o vreme, dar s-a ajuns prea departe.”


Cum și-a antrenat maxilarul

 

Italianul a dezvăluit pe TikTok modul în care și-a antrenat maxilarul timp de 5 ani. În imagini se poate observa că acesta a folosit un cauciuc special, pe care l-a introdus în cavitatea bucală. 

@lucamarchesi_lm

##differente##jawline##foryou##lucamarchesi_lm DO U THINK IS ENOUGH NOW ?

♬ suono originale - LUCAMARCHESI

@lucamarchesi_lm

#differente#crazy#jawline#car#funny#eyes#milan#lucamarchesi_lm

♬ suono originale - LUCAMARCHESI

Tânărul lucrează ca model, astfel că imaginea este extrem de importantă pentru el. Acesta fiind și motivul pentru care petrece atît de mult timp în sala de forță, dar și în antrenamentele pentru maxilar. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel